Kussens

Bent u opzoek naar een orthopedische of medisch kussen? Dan bent u bij Orthocor aan het juiste adres. Voor elke situatie hebben wij een passend kussen in ons assortiment.

Producten 11-20 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Elektrisch warmtekussen
    € 47,95
    Elektrisch warmtekussen gemaakt van zacht microvezel-fleece. Hierdoor is het super zacht en soepel. Het kussen heeft 3 temperatuurstanden en verwarmingsdraadbeveiligingssysteem met automatische uitschakeling na ca. 90 minuten. Daarnaast is het machinewasbaar.
  2. Reiskussen Traagschuim
    Waardering:
    79% of 100
    Speciale prijs € 32,95 Normale prijs € 45,00
    Reiskussen van 100% visco-elastisch polyurethaan traagschuim, Memory Foam. Bij het kussen krijgt u een handig tasje waarin u het kussen opgerold kan meenemen. Het reiskussen heeft in het tasje 70% minder volume, waardoor het makkelijker past in uw (hand) bagage.
  3. Traagfoam zitkussen
    Waardering:
    93% of 100
    Speciale prijs € 89,95 Normale prijs € 100,00
    Drukverlagend traagschuim zitkussen , wordt geleverd met twee hoezen en is voorzien van een voorvorming voor een stabiele zithouding. Te gebruiken als comfortkussen maar ook is het traagfoam zitkussen inzetbaar ter preventie en de behandeling van decubitus.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  4. Schuimrubber kussen met vloeibare gel
    Waardering:
    85% of 100
    Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 137,95
    Schuimrubberen kussen met vloeibare gel ter preventie van een doorligwond in zittende positie.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  5. Traagschuim Hoofdkussen Orthocor
    Waardering:
    100% of 100
    Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 39,00
    Het anatomische Cervi traagschuim hoofdkussen vormt zich naar...

    Niet in voorraad

  6. Gel Zitkussen Pro Comfort
    Waardering:
    80% of 100
    Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 40,00
    Het Gel Zitkussen Pro Comfort heeft een ergonomische vorm en een honingraatstructuur. Het is daardoor drukverlagend, koel en geeft een goede zithouding.
    Het kan onder andere helpen bij de volgende klachten: zitpijn, gevoelloosheid in het zitvlak of benen, decubitus, heuppijn of bekkenproblemen.
  7. Stuitkussen Auto
    Waardering:
    87% of 100
    Speciale prijs € 25,95 Normale prijs € 30,00
    Het stuitkussen auto is een wigvormig kussen met een stuituitsparing aan de achterzijde. Omdat het kussen iets smaller en minder hoog is dan het standaard stuitkussen, past het meestal beter in een autostoel.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  8. Schapenvacht Zitting
    Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 35,00
    Met deze luxe schapenvacht zit u comfortabeler in uw rolstoel, scootmobiel of andere zitting en stoel. Wassen in de wasmachine op op 40 °C mogelijk. Zorgt voor warmte in koude periodes en vochtregulerend in de warmere periodes, zodat het ook voor decubitus preventie kan worden gebruikt.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  9. ROHO Kussen Pomp
    € 22,95
    Met de ROHO kussen pomp houdt u de vulling van uw ROHO kussen op het gewenste niveau. Inhoud: 1 pomp.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  10. Kersenpitkussen
    Waardering:
    80% of 100
    Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 20,00
    Het kersenpitkussen is te gebruiken als warmte- of koudekompres. Gemakkelijk op te warmen in de magnetron en oven of te koelen in de vriezer. Het kersenpitkussen is een veel gebruikt hulpmiddel om vele ongemakken te verhelpen zoals: • spierpijn; gewrichtspijn; rugklachten (bijvoorbeeld spit); buikpijn;
    • vervanging voor een warmwaterkruik;
    • zwellingen, builen, verstuikingen, ontstekingen kan het als koudkompres worden gebruikt.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 11-20 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Orthopedisch

Wij zijn een orthopedisch bedrijf met 30 jaar ervaring in orthopedische hulpmiddelen. Met deze kennis en kunde in huis, kunnen wij de juiste producten selecteren en u daarin adviseren. In ons assortiment kussens maken wij bijvoorbeeld gebruik van gerenommeerde merken zoals ROHO en Thuasne.

Gezondheidskussen

De kussens in deze categorie worden vaak ook gezondheidskussens genoemd. Dit komt omdat de kussens een oplossing vormen voor een gezondheidskwaal. Een goed hoofd-, rug- of zitkussen vermindert en voorkomt bijvoorbeeld rugklachten of nekpijn. Door een goede zit- of ligpositie te bevorderen.

Kussen Verschillen

De verschillen in kussens kan men maken op basis van functie. Is het bijvoorbeeld een zitkussen voor een goede zithouding, een rugkussen bij rugklachten of een anti decubitus kussens tegen doorzitten. Op basis van functie hebben wij de categorieën ingedeeld.

Materiaal

Naast de verschillende functies zijn er ook verschillende materialen waarvan de kussens gemaakt zijn. Een orthopedisch of medisch kussen is meestal gemaakt van de volgende materialen: traagschuim, koudschuim, gel en luchtcellen.

Kussen Advies en Kopen bij Orthocor

Wilt u een orthopedische of medisch kussen kopen, bel ons dan gerust! Wij staan altijd voor u klaar met een passend advies. Voordelig, veilig en snel het beste kussen kopen bij orthocor.nl.