keurmerkusp

Compressiekousen

Compressiekousen verbeteren de bloedcirculatie, verbeteren de afvoer van vocht, verlagen de hartslag en zorgen voor een sneller herstel bij blessures. Sporten met steunkousen was vroeger ondenkbaar, maar met de huidige technologie kunnen belangrijke eigenschappen zoals een anatomisch voetbed, extra vocht- en warmteregulering en een sportieve look gemaakt worden. Waardoor de steunkous als compressiekous tijdens en na het sporten een ideaal preventief en correctief hulpmiddel is geworden.

Onderbenen worden bij veel sporten zwaar belast. Hierdoor kunnen benen na het sporten langdurig zwaar en vermoeid aanvoelen en kan er spierpijn ontstaan in de kuiten. Ook komen bij duursporten vaak spierkrampen en het verzuren van spieren voor. Door een gecontroleerd degressief drukverloop vanaf het onderbeen tot voorbij de kuit, versnelt de compressiekous de bloedstroom en wordt de kuitpomp optimaal ondersteund. Het voordeel is dat sporter voor een lange prestatieduur een verbeterd prestatiepotentieel kan krijgen. De verbetering bestaat uit: minder verzuurde spieren, minder spierkrampen en minder vermoeide benen.

Compressiekousen verminderen het risico op blessures en de benen blijven langer fit.

Soorten Compressiekousen
- Sportcompressiekous tijdens het sporten.
- Sportcompressiekousen voor de herstelfase na uw inspanning.
- Sportcompressiekousen zonder voetgedeelte, geschikt voor die sporters die geen (extra) sok in hun schoen willen. Deze kous is niet geschikt wanneer u oedeem hebt.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 1. Sportcompressiekousen Performance

  Sportcompressiekousen Performance

  De Performance sportcompressiekousen zijn de perfect passende ultieme sportkousen voor de sporter die wil presteren Meer Informatie

  Adviesprijs: € 60,00

  Orthocor prijs: € 52,95

  Tijdelijk Uitverkocht

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster