Compressiekousen

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Oedeem handschoen

  Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 15,00
  Oedeem handschoen
  Waardering:
  56% of 100
  Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 15,00
  Waardering:
  56% of 100
  De Oedeem handschoen is gemaakt van glad, stretchbaar materiaal dat zorgt voor een zachte, lichte druk ter voorkoming van oedeem (vochtvorming) in de hand.
 2. Niet op voorraad
  Sportcompressiekousen Performance

  Sportcompressiekousen Performance

  Speciale prijs € 52,95 Normale prijs € 60,00
  De Performance sportcompressiekousen zijn de perfect passende ultieme sportkousen voor de sporter die wil presteren
 3. Sportcompressiekousen Gilofa Sport

  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  De Sportcompressiekousen Gilofa Sport Energy geven langeafstandslopers extra uithoudingsvermogen, door een verbeterde doorbloeding en ondersteuning aan banden en gewrichten.
 4. Nordic Walking sokken Gilofa Sport

  Speciale prijs € 20,50 Normale prijs € 25,00
  Nordic Walking sokken van Gilofa Sport beschermen tegen drukpunten, zorgen voor een beter doorbloeding, actieve spieren en meer hygiëne en frisheid.
 5. Sportcompressiekous Performance

  Speciale prijs € 45,95 Normale prijs € 50,00
  Venotrain Sportcompressiekous Performance van Bauerfeind - de performance is een premium sportproduct, ontwikkeld in nauwe samenwerking met sportartsen en topsporters. Bereik effectief uw trainingsdoel en til uw sportieve prestaties naar een hoger niveau.
  - Verbetert de bloedcirculatie
  - Versnelt herstel
  - Licht en ademend dankzij microfiber

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Compressiekousen verbeteren de bloedcirculatie, verbeteren de afvoer van vocht, verlagen de hartslag en zorgen voor een sneller herstel bij blessures. Sporten met steunkousen was vroeger ondenkbaar, maar met de huidige technologie kunnen belangrijke eigenschappen zoals een anatomisch voetbed, extra vocht- en warmteregulering en een sportieve look gemaakt worden. Waardoor de steunkous als compressiekous tijdens en na het sporten een ideaal preventief en correctief hulpmiddel is geworden.

Onderbenen worden bij veel sporten zwaar belast. Hierdoor kunnen benen na het sporten langdurig zwaar en vermoeid aanvoelen en kan er spierpijn ontstaan in de kuiten. Ook komen bij duursporten vaak spierkrampen en het verzuren van spieren voor. Door een gecontroleerd degressief drukverloop vanaf het onderbeen tot voorbij de kuit, versnelt de compressiekous de bloedstroom en wordt de kuitpomp optimaal ondersteund. Het voordeel is dat sporter voor een lange prestatieduur een verbeterd prestatiepotentieel kan krijgen. De verbetering bestaat uit: minder verzuurde spieren, minder spierkrampen en minder vermoeide benen.

Compressiekousen verminderen het risico op blessures en de benen blijven langer fit.

Soorten Compressiekousen
- Sportcompressiekous tijdens het sporten.
- Sportcompressiekousen voor de herstelfase na uw inspanning.
- Sportcompressiekousen zonder voetgedeelte, geschikt voor die sporters die geen (extra) sok in hun schoen willen. Deze kous is niet geschikt wanneer u oedeem hebt.