keurmerkusp

Rollators

Een rollator is een hulpmiddel bij het lopen, voor mensen die vanwege een lichamelijke beperking of aandoening moeite met lopen hebben. Met een rollator kunt u weer bijvoorbeeld zelfstandig wandelen in het park of even naar de supermarkt gaan.

Veilig lopen met rollators die voldoen aan de hoogste eisen

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met loophulpmiddelen. Met deze ervaring hebben wij een selectie rollators gemaakt van gerenommeerde merken zoals: Thuasne, Topro en Caremart. Wij bieden alleen modellen die voldoen aan de hoogste normen qua kwaliteit, sterkte, duurzaamheid en ergonomische ondersteuning. Kortom onze rollators helpen u gemakkelijker, veiliger en comfortabeler te lopen!

Rollator Soorten

Door de jaren heen, zijn rollators steeds meer geëvolueerd, zodat specifieke rollators voor specifieke situaties zijn ontstaan. Zo zijn er rollators voor binnen en voor buiten. Maar ook opvouwbare rollators om mee te nemen op reis. Orthocor biedt u een ruim gamma moderne rollators, zoals lichtgewicht rollators, binnenrollators, opvouwbare en driewiel rollators.
Ook hebben wij rollator accessoires zoals tassen, wielen, dienbladen en paraplu's om uw rollator meer comfort en gebruiksvriendelijkheid te geven en zij maken uw rollator veelzijdiger.

Rollator advies van Orthocor

Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste rollator. Voordelig, veilig en snel de beste rollators kopen bij orthocor.nl.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

  1. Parkinson Rollator

    Parkinson Rollator

    Een rollator speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson. Soms is er iets extra’s nodig om veilig te kunnen wandelen. Dit geldt ook voor mensen met de ziekte van Parkinson. Speciaal voor deze mensen heeft Orthocor een rollator in het assortiment die is ontwikkeld en volledig afgestemd op de specifieke behoeften. Met de Parkinson Rollator kunt u er onbezorgd op uit. Meer Informatie

    Adviesprijs: € 950,00

    Orthocor prijs: € 899,00

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster