Verstuiking

Door een val of klap op de duim kan de duim verstuiken, ook wel distorsie, verzwikking of kneuzing genoemd, hierdoor worden de gewrichtsbanden opgerekt of scheuren ze. Binnen 24 uur na de verstuiking wordt dit meestal zichtbaar door een zwelling en/of bloeduitstorting. Bij twijfel over het letsel raden wij u altijd aan om een arts te bezoeken voor een diagnose.

Duimbrace voor herstel en bescherming na een verstuiking

Een duimbrace geeft rust en bescherming aan het gewricht en de banden. Zowel bij sport als dagelijkse activiteiten is het verstandig om de duim voor een lange tijd te beschermen. De duimbraces in deze categorie hebben geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring. Daarnaast zijn de braces ontwikkeld door gerenommeerde merken zoals Push, Thuasne en Bauerfeind. Zodat u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit en werking.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Push Sports Duimbrace
  Waardering:
  79% of 100
  € 34,95
  Push Sports Duimbrace - De duimbrace ondersteunt het duimgewricht bij de duimbasis, ook wel MCP 1 genoemd. De duimfunctie blijft optimaal en geeft geen beperking van de handfunctie. Biedt uitkomst bij aanhoudende pijn aan de duim als gevolg van overstrekking of ontwrichting van de duim (skiduim).

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 2. Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace
  Waardering:
  71% of 100
  Slechts € 51,00
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind RhizoLoc, Duimbrace ter stabilisatie duimzadel- en duimbasisgewricht, Oa. voor duim ( skiduim ), artrose (rhizartrose) of een irritatie

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren