Bekkenbanden

bekkenband werkingBekkenbanden worden gebruikt tegen bekkeninstabiliteit. De meest voorkomende oorzaak is een zwangerschap.

Een bekkenband die voldoet aan de hoogste eisen

Orthocor maakt al 35 jaar bekkenbanden op maat, voor allerlei bekkenklachten. U kunt onze eigen bekkenband kopen, maar daarnaast hebben wij ook van gerenommeerde merken een selectie bekkenbraces gemaakt. Zoals de Serola bekkenband, welke door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt! Zodat u in uw specifieke situatie altijd de beste bekkenband kan vinden. De onderstaande bekkenbanden worden al jaren ingezet bij cliënten met bekkeninstabiliteit en met groot succes.

Bekkenbanden voor herstel en ter preventie

Vaak onstaat bekkeninstabiliteit bij (zwangere) vrouwen. Bekkenbanden worden zowel gebruikt voor steun tijdens als na de zwangerschap. Wij hebben in een overzichtsartikel uiteengezet wanneer u een bekkenband kan dragen. De bekkenband goed gedoseerd gebruiken waarbij ook de ontwikkeling van de eigen spierkracht van belang blijft, is een veel gehoord advies. Wij raden u aan dit altijd met uw behandelend arts/therapeut te overleggen.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bekkenband
  Waardering:
  85% of 100
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  Elastische bekkenband, spanning op de gewrichtsbanden en de instabiliteit van het bekken wordt op een zo natuurlijk mogelijke wijze verminderd. Ideale bekkenband tijdens en na de zwangerschap.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 2. Serola bekkenband
  Waardering:
  77% of 100
  Speciale prijs € 31,50 Normale prijs € 42,00
  Serola bekkenband, vaak gebruikt tijdens en na de zwangerschap ter ondersteuning van het bekken. Maar ook in andere situaties ter preventie of behandeling van bekkeninstabiliteit (symfysiolyse), bekkenpijn, lage rugklachten, hypermobiliteit en S.I. klachten.
  Let op; dit is de nieuwe generatie Serola bekkenband, gemaakt van verbeterd anti slip materiaal dat ook nog eens comfortabeler zit.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 3. Bauerfeind SacroLoc Bekkenbrace
  Waardering:
  87% of 100
  Speciale prijs € 159,00 Normale prijs € 199,00
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind SacroLoc, bekkenbrace ter stabilisatie en ontlasting van het bekken en de iliosacrale gewrichten. De oplossing bij lumbale rugpijn wanneer er sprake is van bekkeninstabiliteit (SI-syndroom), een verslapping van de symfyse of andere storingen van het bewegingsapparaat rond het bekken.
 4. BabyBelt
  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 45,00
  De BabyBelt geeft een werkzame ondersteuning bij rug- en bekkenpijn tijdens de zwangerschap. Meegroeiende band met buik- en rugsteun, gemakkelijk aan en uit te trekken. Het steunprincipe is klinisch getest.
 5. Ortel P Bekkengordel
  Waardering:
  77% of 100
  Slechts € 42,75
  Ortel P Bekkengordel of bekkenband met ergonomische vorm en voering van comfortabel sponsweefsel. De druk van het elastiek zorgt voor stabiliteit van het bekken en geeft verlichting bij bekkenpijn.
 6. Bekkenbandage
  Speciale prijs € 169,95 Normale prijs € 200,00
  Bekkenbandage voor behandeling aan de bekken en het statische deel van de rug. Zorgt voor een verhoogde druk en ondersteuning op de gehele bekkenring.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bekkenband advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 35 jaar ervaring met bekkenklachten. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste bekkenband. Voordelig, veilig en snel de beste bekkenband kopen bij dé bekkenband thuiszorgwinkel van Nederland.