keurmerkusp

Bekkenbanden

Bekkenbanden worden gebruikt tegen bekkeninstabiliteit. De meest voorkomende oorzaak is een zwangerschap.

Een bekkenband die voldoet aan de hoogste eisen

Orthocor maakt al 25 jaar bekkenbanden op maat, voor allerlei bekkenklachten. U kunt onze eigen bekkenband kopen, maar daarnaast hebben wij ook van gerenommeerde merken een selectie bekkenbraces gemaakt. Zoals de Serola bekkenband, welke door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt! Zodat u in uw specifieke situatie altijd de beste bekkenband kan vinden. De onderstaande bekkenbanden worden al jaren ingezet bij cliënten met bekkeninstabiliteit en met groot succes.

Bekkenbanden voor herstel en ter preventie

Vaak onstaat bekkeninstabiliteit bij (zwangere) vrouwen. Bekkenbanden worden zowel gebruikt voor steun tijdens als na de zwangerschap. De bekkenband goed gedoseerd gebruiken waarbij ook de ontwikkeling van de eigen spierkracht van belang blijft, is een veel gehoord advies. Wij raden u aan dit altijd met uw behandelend arts/therapeut te overleggen.

Bekkenband advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met bekkenklachten. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste bekkenband. Voordelig, veilig en snel de beste bekkenband kopen bij orthocor.nl.

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 1. bekkenband voorkant

  Bekkenband

  7 review(s)
  Elastische bekkenband, spanning op de gewrichtsbanden en de instabiliteit van het bekken wordt op een zo natuurlijk mogelijke wijze verminderd. Ideale bekkenband tijdens en na de zwangerschap.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 30,00

  Orthocor prijs: € 24,95

 2. Ortel P

  Ortel P Bekkengordel

  2 review(s)
  Ortel P Bekkengordel of bekkenband met Ergonomische vorm en Voering van comfortabel sponsweefsel. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 55,00

  Orthocor prijs: € 46,95

 3. Serola bekkenband

  Serola bekkenband

  5 review(s)
  Serola bekkenband, vaak gebruikt tijdens en na de zwangerschap, dient ter preventie of revalidatie van bekkeninstabiliteit en bekkenpijn. Let op; dit is de nieuwe generatie Serola bekkenband, gemaakt van verbeterd anti slip materiaal dat ook nog eens comfortabeler zit.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 42,00

  Orthocor prijs: € 29,50

 4. bekkenbandage

  Bekkenbandage

  Bekkenbandage voor behandeling aan de bekken en het statische deel van de rug. Zorgt voor een verhoogde druk en ondersteuning op de gehele bekkenring. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 200,00

  Orthocor prijs: € 169,95

 5. BabyBelt

  BabyBelt

  De BabyBelt geeft een werkzame ondersteuning bij rug- en bekkenpijn tijdens de zwangerschap. Meegroeiende band met buik- en rugsteun, gemakkelijk aan en uit te trekken. Het steunprincipe is klinisch getest. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 45,00

  Orthocor prijs: € 39,95

 6. Bauerfeind SacroLoc

  Bauerfeind SacroLoc Bekkenbrace

  1 review(s)
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind SacroLoc, bekkenbrace ter stabilisatie en ontlasting van het bekken en de iliosacrale gewrichten. De oplossing bij lumbale rugpijn wanneer er sprake is van bekkeninstabiliteit (SI-syndroom), een verslapping van de symfyse of andere storingen van het bewegingsapparaat rond het bekken. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 199,00

  Orthocor prijs: € 159,00

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster