Lichttherapie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Infraroodlamp

  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 40,00
  Infraroodlamp
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 40,00
  Deze infraroodlamp van 150 watt, is erg geschikt bij stijve spieren, reumatische klachten, verkoudheid, bij keel-, neus- en ooraandoeningen en bij schoonheidsverzorging.
 2. Infrarood Warmtestraler

  Speciale prijs € 84,95 Normale prijs € 100,00
  Infrarood Warmtestraler
  Speciale prijs € 84,95 Normale prijs € 100,00
  Met behulp van het infraroodlicht van deze infrarood straler worden genezingsprocessen in het lichaam gestimuleerd en doelgericht ondersteund.
 3. Daylight Power lichttherapie

  Speciale prijs € 159,95 Normale prijs € 185,00
  Daylight Power lichttherapie
  Speciale prijs € 159,95 Normale prijs € 185,00
  Daylight Power lichttherapie, lichttherapielamp ter bestrijding van de volgende symptomen, zoals winterblues, winterdepressie, vermoeidheid.
 4. Niet op voorraad
  Lichttherapielamp

  Lichttherapielamp

  Speciale prijs € 129,95 Normale prijs € 150,00
  Lichttherapielamp
  Speciale prijs € 129,95 Normale prijs € 150,00
  De lichttherapielamp geeft een natuurlijk licht af, waardoor de winterdepressie minder wordt en maakt de donkere maanden weer lichter.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
De meeste mensen voelen zich 's zomers, als de zon langer en feller schijnt, actiever en fitter dan anders. Zon- en daglicht geven ons energie. Bovendien blijkt lichttherapie ook effectief bij ‘gewone’ depressie. Lichttherapie kan dus worden ingezet als behandeling bij winterdepressie en ‘gewone’ depressie. Daarnaast kan het heilzaam zijn bij slaapklachten en het bestrijden van een jetlag.

Mensen met een winterdepressie of winterblues krijgen steeds vaker een vergoeding van de ziektekostenverzekeraars, voor lichttherapie zoals een lichttherapielamp bij thuisgebruik. Lichttherapie is bij de meeste mensen met winterdepressie en winterblues effectief en is gemakkelijk te ondergaan.

Twee soorten lichttherapie:
1 Chronobiologische lichttherapie: klachten zijn vaak winterdepressie, winterdip, bepaalde slaapproblemen, jetlag en burnout. De toepassing van lichttherapie door middel van een kleine handzame lichttherapielamp, die gebruikt maakt van speciale LEDs, kan de de behandelduur sterk verkorten.

2 Cosmetische lichttherapie / huidaandoeningen: Licht kan de huid op een positieve en negatieve wijze beïnvloeden. Bij klachten zoals psoriasis, eczeem, acne en zelfs koortslip is wetenschappelijk aangetoond dat met specifiek licht deze huidproblemen kunnen worden behandeld. Lichttherapie wordt ook veel gebruikt om de verschijnselen van de ouderwordende huid als rimpels, fijne lijntjes en couperose te verminderen. Door de unieke handzame en koordloze lichttherapielampen is de behandeling hiervan nog eenvoudiger geworden.