keurmerkusp

Orthocor.nl beoordelingen

  • Goede steun - door Thomas

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Ik gebruik deze binnenzolen nu al een aantal weken en ik moet zeggen dat er een merkbaar verschil is.
    Ze geven goede steun aan de voet.
    Kortom: beter voor de voeten en knieën.

    Verder zeer snel verstuurd.

    (Geplaatst op 05-12-17)
  • Was even wennen, maar het zit goed. - door P Meulensteen

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Zie boven

    (Geplaatst op 29-11-17)
  • voldoet aan verwachtingen - door j van gestel

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    ben zeer goed te spreken over dit product, pijnklachten verminderen na gebruik, kan de brace ook gehele dag gebruiken zonder irritatie.gebruik hem nadat schouder uit de kom is geweest. is wat mij betrefd een aanrader.

    (Geplaatst op 14-11-17)
  • prima ondersteuning - door Franken

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    De band draag ik bij lang staan en lopen. Het was op aanraden van de chiropracter dat ik de band heb aangeschaft.

    (Geplaatst op 12-11-17)
  • Aan te raden - door Cor

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Door het te dragen heb ik geen klachten meer.

    (Geplaatst op 10-11-17)
  • superoplossing! - door cindy

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Na een week merkte ik al resultaat. Ik moet voor mijn werk vaak hoge hakken dragen en de laatste tijd kon ik bijna niet meer op die hakken lopen. Nu heb ik werkelijk nergens meer last van en ik vind het een absolute aanrader! Dit product heeft voor mijn 100% effect dus

    (Geplaatst op 01-11-17)
  • Handige superlichte rollator en nog mooi ook - door Nelleke

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Ben heel blij met de rollator en dank voor de snelle afhandeling

    (Geplaatst op 29-10-17)
  • Goed product! - door Sonja

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    dé oplossing voor carpaal tunnel syndroom! Ik draag hem alleen 's-nachts en helemaal geen klachten meer!

    (Geplaatst op 04-10-17)
  • prima product - door Co

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    1 maand voor de nijmeegse 4daagse kreeg ik een pijnlijke achillispees. Ik zocht naar een oplossing. Deze achillotrain is prima. Maar in mijn geval was de tijd te kort voor herstel.
    Een herstel van een achillispees kost tijd. Het testen van een pijnlijke achillispees moet je niet doen. De nijmeegse heb ik dit jaar niet meegedaan. Was nu toeschouwer. Geklapt voor de deelnemers.
    Nu met hulp van de Achillotrain het herstel van mijn achillispees aanpakken. En dan volgend jaar weer meedoen met de nijmeegse. Mijn leeftijd is 65 jaar.

    (Geplaatst op 31-08-17)
  • psb armbrace - door Cobie

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Sinds enkele weken draag ik de arm brace ,hij bevalt heel goed.
    Hij blijft ook goed na dat de armbrace gewassen is.
    Ook de service van Orthocor is mij prima bevallen.

    (Geplaatst op 31-07-17)
  • minder hinder door de rugbandage - door H Overdijk

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    door het dragen van de rugbandage heb ik minder hinder van lage rugpijn tijdens klusjes doen of bij he lopen.

    (Geplaatst op 31-07-17)
  • Stevig en handig - door Wierda

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Zeer goed, mijn dochter had een breuk in haar pols opgelopen met turnen en nadat het gips eraf is gebruikt ze de polsband zij is hier erg tevreden over.

    (Geplaatst op 21-07-17)
  • goed product - door j bogers

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    snel bezorgd en duidelijke gebruiksaanwijziging

    (Geplaatst op 20-07-17)
  • Goed produkt, snel geleverd, eenvoudig te bestellen - door Antoon

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Goed produkt, snel geleverd, eenvoudig te bestellen

    (Geplaatst op 14-07-17)
  • Goed - door Mevr jansen

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Voldoet naar al onze wensen.

    (Geplaatst op 12-07-17)