keurmerkusp

Orthocor.nl beoordelingen

  • prima product - door Co

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    1 maand voor de nijmeegse 4daagse kreeg ik een pijnlijke achillispees. Ik zocht naar een oplossing. Deze achillotrain is prima. Maar in mijn geval was de tijd te kort voor herstel.
    Een herstel van een achillispees kost tijd. Het testen van een pijnlijke achillispees moet je niet doen. De nijmeegse heb ik dit jaar niet meegedaan. Was nu toeschouwer. Geklapt voor de deelnemers.
    Nu met hulp van de Achillotrain het herstel van mijn achillispees aanpakken. En dan volgend jaar weer meedoen met de nijmeegse. Mijn leeftijd is 65 jaar.

    (Geplaatst op 31-08-17)
  • psb armbrace - door Cobie

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Sinds enkele weken draag ik de arm brace ,hij bevalt heel goed.
    Hij blijft ook goed na dat de armbrace gewassen is.
    Ook de service van Orthocor is mij prima bevallen.

    (Geplaatst op 31-07-17)
  • minder hinder door de rugbandage - door H Overdijk

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    door het dragen van de rugbandage heb ik minder hinder van lage rugpijn tijdens klusjes doen of bij he lopen.

    (Geplaatst op 31-07-17)
  • Stevig en handig - door Wierda

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Zeer goed, mijn dochter had een breuk in haar pols opgelopen met turnen en nadat het gips eraf is gebruikt ze de polsband zij is hier erg tevreden over.

    (Geplaatst op 21-07-17)
  • goed product - door j bogers

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    snel bezorgd en duidelijke gebruiksaanwijziging

    (Geplaatst op 20-07-17)
  • Goed produkt, snel geleverd, eenvoudig te bestellen - door Antoon

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Goed produkt, snel geleverd, eenvoudig te bestellen

    (Geplaatst op 14-07-17)
  • Goed - door Mevr jansen

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Voldoet naar al onze wensen.

    (Geplaatst op 12-07-17)
  • Super ! - door Gerald

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Al jaren kan ik niet lekker liggen (en kwam gebroken uit mijn bed hierdoor), omdat ik geen dekens/lakens op mijn voeten kan verdragen.Met de dekenboog kan ik eindelijk weer lekker liggen, vooral op mijn rug.
    Dit had ik veeeeel eerder moeten weten .

    (Geplaatst op 17-06-17)
  • snel resultaat - door R de Groot

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Nadat ik de zooltjes had besteld en snel binnen had gekregen, direct gaan gebruiken, Na enkele dagen begonnen de klachten gelijk af te nemen!

    (Geplaatst op 11-06-17)
  • goed - door h bidet

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Werkt goed verschil van kleuren is vrolijk

    (Geplaatst op 28-05-17)
  • super - door h bidet

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Heel goed en aangenaam in de hand. Keuze van kleurtjes is fijn.

    (Geplaatst op 30-04-17)
  • uitstekend product - door de Wit

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Door omstandigheden heb ik kortgeleden - met een heel slechte rug! - minstens een uur op mijn rollator gezeten. Fantastische rugsteun en verder is hij uitstekend wendbaar. Ik ben heel tevreden.

    (Geplaatst op 02-04-17)
  • Stevig en van prima kwaliteit - door J Hofstra

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Goed!

    (Geplaatst op 30-03-17)
  • prima - door Huti

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    gunstige prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk te dragen rechtsreeks op de huid, zodat het met naar toilet gaan praktisch is en je hem aan kan houden.

    (Geplaatst op 22-03-17)
  • Prima en snelle service, uitstekend product! - door Maan

    Kwaliteit
    Service
    Prijs

    Het wigkussen verlicht mijn pijnklachten aanzienlijk! Had hem eerder moeten aanschaffen, had me veel andere klachten (door verkeerd gaan zitten vanwege pijnklachten aan staartbeentje) bespaard.

    (Geplaatst op 15-03-17)