Orthocor.nl Beoordelingen

Goede kwaliteit, mooie hoes, vorm niet optimaal.
%

Ik heb er 2 om te gebruiken op doorgezeten bureaustoelen. Ik was al een tijdje op zoek naar betaalbare goede kussens waarop ik comfortabel lang kan zitten. Het eerste wat opviel is dat de zadelvorm veel minder geprononceerd is dan op de afbeelding. Door de strakke hoes dacht ik eerst zelfs dat die er niet in zat. Het schuimmateriaal is in orde bij inspectie. Het traagschuim is dat ook echt en de onderliggende ondersteuningslaag lijkt ook van goed materiaal en zinvol. De hoes is van mooi van materiaal en kleur. De afmetingen zijn voldoende en passen mooi op de stoelen. Ik heb er eentje nu een week gebruikt. Ik had iets meer comfort verwacht van het traagschuim, maar de combinatie lijkt te doen wat het kan. Door de wigvorm is er een neiging van het kussen af te schuiven, of het naar achter te duwen. Dit komt ook door de mindere prononcering. Overigens is het op zich zinvol de voorrand te verlagen (zoals gedaan) of af te ronden. In totaal redelijk tevreden.

Robert

Gepost op

beste in zijn soort
%

soepel materiaal, broeit niet.

Sandra

Gepost op

erg blij
%

een degelijke rollator waarmee ik goed binnen en buiten kan lopen. Het dienblad was beschadigd bij aflevering, de mensen van orthocor hebben binnen een week een nieuw blad opgestuurd.

Mw. Hoksbergen

Gepost op

Goede kwaliteit
%

Mijn schoonmoeder heeft deze krukken nog een tijd nodig vanwege een nieuwe heup. Vandaar de aanschaf van deze krukken. De krukken zijn goed verstelbaar in hoogte, hebben comfortabele handgrepen, ogen modern en zijn stevig en stabiel. Het zijn kwalitatief zeer goede krukken. Zeker voor dit geld. Als je langere tijd op krukken moet lopen is het zeker een aanrader om een paar voor jezelf aan te schaffen.

Marielle

Gepost op

dezelfde rollator weer gekocht omdat hij zo goed is bevallen.
%

Wij hebben al een Elephantje gehad, alleen is deze beschadigd door een ongelukje. De rollator beviel zo goed dat wij dezelfde weer hebben gekocht. Super snelle levering.

Henk

Gepost op

uitstekend
%

Goeden stabiel te hanteren, licht in gewicht, makkelijk opvouwbaar mee te nemen Enige minpuntje: op handrem zetten gaat wat zwaar

J L

Gepost op

prima snelle service en goed produkt
%

prima snelle service en goed produkt

Hans

Gepost op

prima tafeltje,voldoet aan mijn verwachtingen; goede service
%

prima tafeltje; voldoet aan mijn verwachtingen; goede service

hilde

Gepost op

Handige en degelijke beker
%

zie boven

H

Gepost op

Goede kwaliteit, snelle service
%

Makkelijk in elkaar te zetten,stevig. Mijn moeder is er erg tevreden mee.

R.smits

Gepost op

ziet er stoer uit en werkt prima
%

Zelf mijn fysiotherapeut was enthousiast en heeft er een besteld voor de praktijk. Snelle levering.

Aad

Gepost op

goed en tevreden
%

Zeer stevig en licht materiaal voor een goede prijs.

jacqueline

Gepost op

Zeer comfortabele enkelbrace
%

Door gescheurde enkelbanden heb ik een tijd niet kunnen dansen (jazz en modern), maar ik wilde dit graag weer gaan oppakken. Daar mijn enkel nog niet volledig hersteld was, leek het mij beter om met een brace te dansen. Orthocor adviseerde de Malleotrain S Open. Deze brace bevalt uitstekend. Zeer comfortabel. Geeft me voldoende bewegingsvrijheid tijdens het dansen, maar biedt tegelijkertijd de gewenste steun.

Yvette

Gepost op

voldoet prima
%

Ik kan het mensen met een nekprobleem aanbevelen, geeft goede steun.

van meerveld

Gepost op

Prima Duimbrace.
%

Goede, vlotte aflevering, product is gebruiksvriendelijk en heel goed van kwaliteit. Wanneer je het klittenband op een bepaalde manier vastmaakt laat het niet snel los. Had er in het begin ook problemen mee, maar nu niet meer. Ik ben er blij mee.

Marion

Gepost op