Orthocor.nl Beoordelingen

Ik had deze veel eerder moeten kopen.
%

Grote stevige tas, grote goedlopende wielen, gemakkelijk inklapbaar, goed afwasbaar materiaal en voelt degelijk aan. Ik kan hiermee voor meerdere dagen boodschappen tegelijk halen en comfortabel mee naar huis lopen zonder pijn aan mijn gewrichten. Dat is voor mij het belangrijkste. De aanschafprijs lijkt op het eerste gezicht misschien wat hoog, maar valt gezien de degelijke afwerking, bedienigscomfort en kwaliteit enorm mee.

Jan

Fijn kussentje
%

Klein en laag kussentje past goed in mijn autostoel en heb minder pijn aan mijn stuit.

Jess

Gezien de positieve resultaten kan ik de telefoonbelversterker aanbevelen.
%

De led-lamp is in onze situatie niet nodig maar is verder ook niet storend. De gebruiksaanwijzing van de telefoonbelversterker is zeer eenvoudig maar doeltreffend (++). Het belsignaal van de bel is helder en duidelijk hoorbaar. In combinatie met het belsignaal van de telefoon geeft dit het beste resultaat, het belsignaal is dan nog wat voller en nog wat duidelijker hoorbaar.

Dhr. Loeffen

goed
%

een goede enkelbrace voor mij dochter, handig aandoen en past goed in de schoen

franca

Handig
%

De kwaliteit van deze tas is goed en de maat is goed. Voor mij is hij dubbel handig omdat de tas zowel op mijn rolstoel als op mijn rollator past. Als het weer beter is en ik er meer uit kan, hoop ik er veel plezier van te hebben. Als je op zoek bent naar een degelijke tas, dan is dit een goede keuze.

Claudia

Geweldige manier om iemand te helpen bij het opstaan
%

Helpt mijn moeder goed met opstaan. Het heeft een comfortabele soort fluwelen hoes. Het voelt stevig aan en ik hoop dat het zijn stevigheid behoudt wanneer het langer wordt gebruikt. Fijn dat er verschillende maten zijn, zodat het precies past. Snel en goed aangekomen en ook waar voor je geld. Goed gedaan Orthocor.

HM54

fantastisch
%

Ik heb al een tijdje last van heup- / knieklachten en omdat ik op mijn zij slaap heb ik besloten om dit kniekussen te kopen. Ik heb het de afgelopen 4 nachten gebruikt en elke ochtend ben ik pijnvrij. Het is fantastisch! Het is comfortabel om te gebruiken en blijft goed op zijn plek. Ik ben erg blij met dit product. Dank jullie wel.

Jack

brace heeft me geholpen om beter met mijn ongemak om te gaan
%

Ik heb kyfose en deze brace heeft me echt geholpen om beter met het ongemak om te gaan. Ik gebruik de brace al een tijd en voelt als een betere ondersteuning van mijn algehele houding.

DvP

wat ik had verwacht
%

Omdat ik wat terugkerende pijn in de nek en linkerschouder heb, dat volgens mij komt door het voorovergebogen zitten aan mijn bureau, heb ik dit product gekocht. Nadat ik dit het dagelijks ongeveer 2 uur had gedragen, is de pijn duidelijk afgenomen. De aanbeveling is om het product 15-30 minuten per dag te dragen in het begin, maar ik draag de mijne dagelijks 2 uur. De enige aanbeveling die ik kan geven is dat het dragen over een shirt fijner is dan onder een shirt. Het wrijft dan minder over de huid.

Judith

Echt nuttig!
%

Ik ben een fit, atletisch persoon, maar ik heb de afgelopen 2 jaar af en toe geworsteld met mijn IT-banden. Soms was zelfs gewoon een blokje om al pijnlijk. Met deze band kan ik veel situaties - zoals een dag in de dierentuin, een stukje hardlopen, een paar uur in de auto - een stuk comfortabeler te maken.

Suzan

Prima
%

Last van mij heup en knie met deze verhoger is opstaan uit de bank makkelijker en met minder pijn. ook handige draagtas om de verhoger mee te nemen.

JRijkers

Werkt goed
%

Ik heb ischias en rijden in een auto of in mijn scootmobiel is erg pijnlijk. Ik kocht er een voor mijn auto en het was geweldig. Geen problemen met mijn rug of benen gedurende de hele reis. Binnenkort heb ik een lange vlucht en hoop dat ik mijn kussen mee mag nemen in het vliegtuig.

Dirk

Geweldige Sok
%

Geweldig product! Ik kreeg een sok voorgeschreven door mijn podotherapeut. Niet goedkoop, maar de moeite waard. De sok is comfortabel en goed te wassen.

EvdT

Top Oplegmatras
%

2e tempur oplegmatras en zoals gewend van tempur top produyct

E v. Ijssel

Kwalitatief zeer goeie brace
%

Ik ben zeer tevreden over sde enkel brace, ik heb last van crps, na ernstig enkel letsel, breuk, enkelbanden laesie, enkeldistorie, hypermobiliteit en hyperflexibiliteit, kan niet wachten tot mijn nieuwe komen. Heb er veel profeit bij ook omdat je er mee kunt slapen wat mij veel onrustige nachten bespaard. Top

Miranda