Golfarm

Brace ter ondersteuning en herstel bij een Golfarm

Last van een golfarm of golfelleboog? In deze categorie vindt u een golfarm brace voor elke situatie.

Golfarm Oorzaak

Een golfarm (epicondylitis medialis) is een veel voorkomende elleboogklacht. Door oorzaak van een golfarm is meestal overbelasting. Het is een irritatie van de plek waar de onderarmspieren aan uw elleboog vastzitten (de binnenste elleboogknobbel) De irritatie kan voortkomen uit vaak een repeterende beweging maken, zoals tillen of golfen, of door een plotselinge (zware) belasting.

Golfarm Symptomen

Er ontstaat een pijnlijk gevoel aan de binnenzijde van de elleboog die kan uitstralen in de onderarm. De pijn treed voornamelijk op bij de volgende bewegingen: dichtknijpen van de hand, de pols naar voren buigen en de onderarm naar binnen draaien.

Golfarmbraces die voldoen aan de hoogste kwaliteit

Ter herstel en preventie van een golfarm en golfelleboog kan een elleboogbrace gebruikt worden. De braces in deze categorie zijn met zorg geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en werking bij een golfarm.

Maatvoering van de golfarm braces

Enkele braces hebben 1 universele maat, welke eenvoudig met klittenband zijn aan te leggen. Daarnaast zijn er ook braces verkrijgbaar in verschillende maten, bij het product staat dan een maatschema weergeven en een uitleg hoe u de golfarmbrace opmeet.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bauerfeind EpiTrain Elleboogbandage
  Waardering:
  96% of 100
  Slechts € 61,50
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind EpiTrain, Actieve elleboogbandage voor gerichte compressie rond de elleboog. Verlicht pijn en ontspant de spieren. De anatomische pasvorm en hoge rekbaarheid zorgen ervoor dat de elleboogbrace stevig zit. De Epitrain wordt momenteel gezien als de beste brace bij artrose.
 2. Push Med Elleboogbrace Epi
  Waardering:
  100% of 100
  € 42,95
  De Push Med Elleboogbrace Epi vermindert pijnklachten bij Tenniselleboog en Golferselleboog.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 3. Bauerfeind EpiPoint Elleboogbrace
  Waardering:
  87% of 100
  Speciale prijs € 41,50 Normale prijs € 45,00
  Actie: Gratis verzending - Bauerfeind EpiPoint, deze elleboogbrace wordt gebruikt voor de behandeling van een tenniselleboog of golferselleboog. De EpiPoint heeft één uitvoering en één maat, dus past altijd en is zowel links als rechts te dragen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Push Sports Armbrace
  Waardering:
  83% of 100
  € 23,95
  Push Sports Armbrace - Deze sport elleboogbrace geeft druk op de spieren van je onderarm. Te gebruiken bij een tennisarm (epicondylitis lateralis) of een golfersarm (epicondylitis medialis).

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren