Anti decubitus

Wanneer mensen langdurig in bed moeten liggen, kunnen doorligplekken ontstaan. Deze doorligplekken zijn een beschadiging van de huid door de aanhoudende druk op één plaats. Dit wordt ook wel decubitus genoemd; een vervelend en pijnlijk probleem dat veel voorkomt. De grootste kans op decubitus bestaat op plaatsen waar veel druk is en de huid dun is, zoals bij de hielen, ellebogen en billen. Om beginnende decubitus te voorkomen of decubitus te verlichten heeft Orthocor.nl diverse anti-decubitus producten in haar assortiment. De beste anti decubitus hulpmiddelen voor gebruik in bed vindt u bij Orthocor.nl. Zoals Anti-decubitus matrassen, deze zijn bedoeld om doorligwonden te voorkomen. Is er al sprake van een doorligwond dan kan er beter met een drukwisselmatras gewerkt worden.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Anti decubitus matras
  Speciale prijs € 649,00 Normale prijs € 675,00
  Het Anti decubitus matras is een duurzaam en comfortabel anti decubitus matras dat ook gebruikt wordt in de zorgmarkt en medische sector.
 2. lamswollen vacht anti-decubitus
  Speciale prijs € 170,95 Normale prijs € 195,00
  De vacht van 100% lamswol zorgt door zijn soepelheid, luchtdoorlatendheid en helpt doorligwonden genezen (anti decubitus)
 3. Anti decubitus elleboog hielbeschermer
  Waardering:
  73% of 100
  Speciale prijs € 20,95 Normale prijs € 25,00
  De anti decubitus elleboogschermer en hielbeschermer is een optimaal hulpmiddel bij het voorkomen en behandelen van doorliggen. Het gelkussen in deze bandage zorgt voor drukverdeling en verkoeling.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Fleece gevoerde Bedsokken
  Speciale prijs € 37,95 Normale prijs € 47,95
  De met fleece gevoerde bedsokken zijn ideaal wanneer men bijvoorbeeld in bed koude voeten heeft
 5. Tempur Combimatras 15 cm
  Waardering:
  67% of 100
  Combimatras 15 cm, drukverlagende matras, van Tempur, de traagschuimmatras voor een goede nachtrust...
 6. Tempur Oplegmatras
  Waardering:
  80% of 100
  De 2-zijdige Tempur Comfort Oplegmatras past op elke matras, dikte 7cm, zorgt voor verbeterde drukverlaging en comfort. Gratis verzenden.
 7. Decubitus Voetbeschermer
  Waardering:
  98% of 100
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 40,00
  De decubitus voetbeschermer zorgt voor een unieke uitbreiding in de range preventiemiddelen bij decubitus aan de voet. Dit medisch hulpmiddel is ontworpen om hiel / hak en de zijkant van de voet te beschermen. Worden geleverd per paar.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren