• Home
  • Wie wij zijn - Producent en Leverancier van orthopedische en medische hulpmiddelen

Wie Zijn Wij - Over Orthocor.nl

Wij zijn een orthopedisch bedrijf met 35 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van korsetten ter ondersteuning van rug, buik en bekken. Dit alles naar maat en in overleg met U.

Het korset kan gemaakt worden:
a) Op voorschrift van een medisch specialist,
b) Op eigen verzoek

Daarnaast bieden wij u via deze website een ruim assortiment orthopedische en medische hulpmiddelen om direct in uw behoefte te kunnen voorzien.

Voor al uw vragen op het gebied van orthopedische en medische hulpmiddelen staat ons klantenservice team altijd graag voor u klaar. Met persoonlijk en deskundig advies vindt u de ideale oplossing, optimaal afgestemd op uw eigen wensen. Wij vertrouwen erop u met onze service, producten, aandacht en begeleiding op een plezierige en doeltreffende manier van dienst te zijn, want...

Uw probleem heeft onze grootste Zorg

Lid en gecertificeerd door Webshop Keurmerk

Orthocor.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Webshop Keurmerk streeft ernaar om online shoppers veilig en vertrouwd te laten shoppen. Zij evalueren duizenden webwinkels.
Webshop Keurmerk

Koop bij Orthocor.nl, de 7 Voordelen.

  1. Gebruik onze 35 jaar ervaring op het gebied van orthopedische en medische hulpmiddelen om verzekerd te zijn van het beste aanbod en advies.
  2. Wij leveren u de nieuwste technologie en maximale kwaliteit op het gebied van medische en orthopedische hulpmiddelen door onze samenwerking met de beste nationale en internationale merken in de markt.
  3. Grote variëteit aan producten en materialen voor de beste prijs.
  4. Een ruim aanbod van betaalmethoden;iDeal, Credit Card en Bankoverschrijving.
  5. Gratis verzending binnen Nederland voor aankopen boven €250 euro.
  6. De beste garantie en klantenservice, indien er een probleem voordoet lossen wij dit snel en vakkundig op.
  7. We hebben gebruikt gemaakt van alle mogelijke middelen om maximale veiligheid en vertrouwelijkheid te garanderen tijdens uw online aankoop.