Spierscheuring

Spierblessures in de kuit of bovenbeen zijn de meest voorkomende spierblessures. Het bovenbeen heeft aan de voorzijde (quadriceps) en de achterzijde (hamstrings). Door een plotselinge krachtige beweging, wat vaak voorkomt bij sporten, kan een spierscheuring ontstaan.

Bovenbeen spierscheuring behandelen met een brace

Wanneer er een spierscheuring ontstaat, treed er een intense pijn op waardoor bewegen bijna onmogelijk is. Daarnaast kunnen zwellingen of bloeduitstortingen ontstaan op de plek waar de spier gescheurd is. De bovenbeenbraces van Orthocor bieden ondersteuning en helpen pijn te verlichten bij een spierscheuring. Door compressie en drukkussens (pelotten) nemen zwellingen sneller af en wordt het genezingsproces versneld.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bovenbeenbandage
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 30,00
  Steungevende neopreen bovenbeenbandage. Geschikt voor revalidatie na een spierblessure en overbelastingsklachten van het bovenbeen.
 2. Bauerfeind MyoTrain Dijbeenbrace
  Waardering:
  80% of 100
  Slechts € 84,00
  Bauerfeind MyoTrain, dijbeenbandage ter behandeling van spierblessures aan het bovenbeen: zoals scheurtjes in de spiervezels, spierverrekkingen, spierverhardingen, of kneuzingen. De speciale pelotte in de dijbeenbrace geeft de pijnlijke plek extra steun.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren