0

DE NIEUWE AchilloTrain

nieuwe bauerfeind achillotrain

2 worden 1

Vanaf heden is de nieuwe Bauerfeind AchilloTrain leverbaar. De voordelen van de AchilloTrain en de AchilloTrain Pro worden gecombineerd en samengevoegd met de nieuwste generatie van een ademend en actief Train-breiwerk.

Gerichte ontlasting bij klachten aan de achillespees

Frictiepelotte voor massage en ontspanning van het gehele peesverloop

Lage compressie in de boord voorkomt insnoeringen

Ademend, actief Train-breiwerk huidvriendelijk met een hoog […]

0

TOPRO Hestia leverbaar in stijlvol Wijnrood

topro hestia wijnrood

Vanwege de ingebouwde slimmigheden en stabiliteit heeft de Topro Hestia zich sinds zijn introductie in 2022 snel een plek veroverd op de Nederlandse markt. Op veler verzoek wordt de range nu uitgebreid met een stijlvolle wijnrode variant. Deze TOPRO Hestia Wijnrood zal aanvullend op het huidige zilverkeurige model gevoerd gaan worden.

De toegevoegde waarde van de Topro […]

1

Veel voorkomende voetklachten

veel voorkomende voetklachten

PIJNLIJKE VOETEN? DAT IS NIET NODIG.

Bij elke stap krijg je twee keer je lichaamsgewicht op je voeten. Zonder de juiste vorm en ondersteuning onder de voeten kunnen stress en spanning in de voeten zich verspreiden naar de enkels, knieën, heupen, rug, schouders en nek. Het herkennen van de symptomen en oorzaken bij veel voorkomende voetklachten is belangrijk […]

0

Doro Telefoons – de kracht van eenvoud

doro mobiele telefoons senioren

Eenvoudige en begrijpelijke technologie kan een enorm verschil maken in het dagelijkse leven. De Doro mobiele telefoons zijn eenvoudig, maar bieden handige oplossingen voor uiteenlopende behoeften en voorkeuren. De mobiele “klaptelefoons” hebben een uitklapbaar ontwerp, waardoor oproepen direct beantwoordt en beëindigt kunnen worden door de telefoon open en dicht te klappen. Dit voorkomt het per ongeluk indrukken van toetsen

Eenvoudige en slimme […]

0

Nieuw: GRIPO grijppaal

Nieuw GRIPO grijppaal

De GRIPO grijppaal is een systeem met talloze mogelijkheden. Het bijzondere aan de GRIPO grijppaal is dat hij erg gemakkelijk te installeren is. Heel eenvoudig te plaatsen, te demonteren en te verplaatsen zodat de grijppaal gebruikt kan worden in diverse ruimtes in huis om ondersteuning te bieden daar waar deze nodig is. Zonder gereedschap en zonder te boren.

Geplaatst in enkele seconden…zonder gebruik […]

0

Etac Swift al 20 jaar een vaste plek in de badkamer

etac swift 20 jaar

Etac’s bekroonde douchekruk, de Swift, is al 20 jaar een onmisbaar hulpmiddel in de badkamer. De Etac Swift douchestoel is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. Je kunt de stoel gemakkelijk aanpassen aan de wensen van de cliënt. Zo is de stoel bijvoorbeeld gemakkelijk in hoogte te verstellen en aan te passen van douchekruk naar douchestoel.

Veiligheid boven alles […]

0

STOP DECUBITUS DAG

stop decubitus dag

Vandaag is het STOP DECUBITUS DAG. Preventie van decubitus begint met diepgaande kennis over het ontstaan ervan. Als anti-decubitus hulpmiddelen specialist delen wij graag onze kennis.

Volgens de laatste inzichten in de wetenschap van professor Amit Gefen, kan decubitus al in slechts enkele minuten ontstaan door de zogenaamde ‘Schade Cascade’.

De ‘Schade Cascade’

Schade Cascade vicieuze cirkel