Kniebraces

Een kniebrace zorgt voor ondersteuning en stabiliteit van de knie, waardoor knieklachten kunnen verminderen.

Een kniebrace die voldoet aan de hoogste eisen

Bent u op zoek naar de beste kniebrace? Orthocor biedt u een ruim assortiment kniebraces van gerenommeerde merken aan, zoals Thuasne, Push, PSB en Bauerfeind. De kniebraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Door de kniebraces zorgvuldig en deskundig te selecteren, bent u verzekerd van kniebraces die voldoen aan de hoogste eisen.

Kniebraces voor herstel en voorkom blessures

Het dragen van een kniebrace of kniebandage kan effectief zijn ter preventie of om blessures te verhelpen. Kniebraces bieden ondersteuning aan het kniegewricht, daarnaast kunnen ze ook druk geven rondom het gewricht zodat het vocht rond de knie wordt verdreven. Kniebandages worden veelal vervaardigd uit alleen elastisch materiaal. Aan kniebraces en knieorthese zijn vaak baleinen toegevoegd voor meer ondersteuning.
- Kniebraces ter preventie; om blessures te voorkomen zoals bij intensief werk of sporten zoals motorcross of skiën, ook na een operatie of trauma kan een kniebrace aanbevolen zijn.
- Kniebraces ter behandeling; een kniebrace worden vaak gebruikt bij de behandeling van blessures aan de patella, meniscus of kruisband, daarnaast kan bij artrose ook een artrose kniebrace helpen.

Kniebrace kopen & advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met knieblessures. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste kniebrace. Voordelig, veilig en snel de beste kniebrace kopen bij orthocor.nl.

Producten 1-10 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Iliotibiale Band Syndroom Brace
  Waardering:
  87% of 100
  € 24,95
  Het iliotibiale band syndroom (ITBS) is een overbelastingsblessure. De brace geeft therapeutische verlichting bij symptomen van matige pijn aan de iliotibiale band. De pelotte (drukkussentje) aan de binnenzijde van de brace geeft druk en voorkomt hiermee overbelasting. Daarnaast is de binnenzijde voorzien van antislip materiaal, zodat de brace goed gepositioneerd blijft.
  • Te dragen tijdens het sporten om de belasting te verminderen
  • Helpt pijn aan de buitenkant van de knie te verminderen
  • Verlicht het Iliotibial Band Syndroom
 2. Bauerfeind Genutrain P3 Kniebrace
  Speciale prijs € 93,00 Normale prijs € 109,00
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind Genutrain P3 kniebrace is voorzien van een speciaal gevormde visco-elastische pelotte voorzien van een geïntegreerd correctie-element. Werkt pijnverlichtend bij een foute positie van de knieschijf (lateralisatie van de patella) en patellofemoraal pijnsyndroom.
 3. Push med Patellabrace
  Waardering:
  91% of 100
  € 32,95
  De Push Med patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. Gemaakt van huidvriendelijk en veerkrachtig materiaal. De zachte pelotte (kussentje) zorgt voor een juiste drukverdeling. Zeer geschikt bij ontlasting van Osgood Schlatter, ontsteking van de patellapees of overbelastingsletsel zoals een jumpers knee.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Push Med Kniebrace
  Waardering:
  89% of 100
  Slechts € 114,95
  De Push med Kniebrace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht. Zodat het niet naar de zijkanten kan bewegen, alleen de buig en strek beweging is mogelijk. Deze kniebrace is geschikt bij matige klachten; zoals matige artrose (met zwelling), reuma, gewrichtsontsteking, kniebandletsel, matige instabiliteit en als nabehandeling na een kniebandoperatie.
 5. Patella Bandage
  Waardering:
  87% of 100
  Speciale prijs € 23,50 Normale prijs € 26,95
  De patella bandage oefent een lokale druk uit op de patellapees en houdt de knieschijf vast waardoor..

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 6. Bauerfeind GenuTrain Kniebrace
  Waardering:
  85% of 100
  Slechts € 65,00
  Actie: Gratis verzending De Genutrain is een actieve kniebrace met visco-elastische pelotte rond de patella. Voor een comfortabele en veilige ondersteuning van het kniegewricht. De kniebandage is onder andere te gebruiken bij:
  - Meniscusklachten
  - Artrose en artritis
  - Slijmbeurs- en peesontstekingen
  - Lichte instabiliteit

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 7. PatellaReliever Kniebrace
  Speciale prijs € 93,95 Normale prijs € 109,00
  De patellofemoraal pijnsyndroom brace is bij uitstek de kniebrace voor mensen met knieschijfklachten. Door een uniek pulley-systeem kunt u de ondersteuning om de patella traploos instellen.
 8. Meniscus kniebrace
  Waardering:
  80% of 100
  De Meniscus kniebrace van neopreen geeft een doeltreffende ondersteuning en bescherming aan de knieschijf en Meniscus, door compressie in combinatie met warmtetherapie. Zodat pijn kan worden verminderd en genezing bevorderd.
 9. McDavid scharnier kniebrace 429X
  Waardering:
  78% of 100
  Slechts € 109,95
  De McDavid scharnier kniebrace 429X bevat twee soepel werkende, polycentrische scharnieren en 4 gekruiste elastische banden. Deze zorgen voor een midden tot en met hoog niveau bescherming en ondersteuning.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 10. McDavid Kniebrace kruisband
  Waardering:
  80% of 100
  Slechts € 79,95
  De McDavid Kniebrace kruisband heeft een unieke hoefijzersteun met twee mediale en twee laterale baleinen. Daarnaast zorgen twee klittenbanden en vier elastische kruisbanden voor extra steun aan het gewricht.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 1-10 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren