Betalen

Contact

Klantenservice Email:
info@orthocor.nl
Klantenservice:
Tel: 0416 377 085
Klantenservice bereikbaar:
Op werkdagen: 9:00 tot 17:00 uur.
Meer info >>

Informatie over mijn facturen en betalingen

In uw account vindt u onder het tabblad ‘Mijn bestellingen’ uw factuur en betaalinformatie.

Hoe kan ik contact opnemen over mijn facturen of betalingen?
Indien u een vraag heeft over uw betalingen of facturen en u kunt het antwoord niet vinden in uw account op het tabblad ‘Mijn bestelling’, dan kunt u uw vraag mailen naar info@orthocor.nl. Onder vermelding van de volgende gegevens:
  • Het bestel- of factuurnummer
  • Het betaalde bedrag
  • De datum van betaling
  • Het rekeningnummer waarnaar u het bedrag heeft overgemaakt
  • Het betalingskenmerk dat op uw afschrift vermeld staat
  • De door u gebruikte bankrekening
  • De naam van de rekeninghouder


Terug naar boven


Een betalingsherinnering

Wanneer u een betalingsherinnering heeft gekregen dan hebben wij voor (dat deel van) de betreffende bestelling nog geen betaling van u ontvangen.
Betalen kunt u doen via de link in de eerste betalingsherinnering die u per mail heeft ontvangen. U kunt direct gebruik maken van iDEAL om de openstaande factuur te voldoen.

U kunt het openstaande bedrag ook overmaken op ons bankrekeningnummer, ten name van orthocor.nl in Drunen onder vermelding van het factuurnummer als betalingskenmerk.

Wanneer u een betalingsherinnering heeft ontvangen en u heeft de betaling langer dan vijf werkdagen geleden voldaan, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze Klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u om uw bestelnummer en de door u gebruikte betalingsgegevens te vermelden in uw e-mail of deze bij de hand te houden als u ons belt.

Terug naar boven


Betaalmethoden bij orthocor.nl

Iedereen heeft zijn eigen favoriete manier van betalen, de één betaalt het liefst direct online, de ander betaalt zijn producten liever per bank overschrijving en weer een ander komt zijn producten liever zelf ophalen en betaalt terplekke. Voor al deze manieren hebben wij de juiste betaalmethodes. U kunt bij orthocor.nl op één of meer van de volgende manieren betalen:

Bankoverschrijving

Wij bieden u de mogelijkheid om uw order te betalen via een directe overschrijving van uw bank- of gironummer naar ons bankrekeningnummer.
Tav. Orthocor.nl
Rekeningnummer: 14.15.70.342
IBAN: NL62 RABO 0141570342
SWIFT: RABONL2U

Een betaling doormiddel van een bankoverschrijving heeft als voordelen dat het gemakkelijk is en dat binnen een dag het geld is overgemaakt.
Opmerking: Wanneer u deze betaalmethode kiest, dient u bij de overschrijving, als opmerking, uw ordernummer te vermelden.

Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail. Wanneer de overschrijving in Nederland plaats vindt duurt het ongeveer 1-2 dagen voordat wij het bedrag ontvangen, indien er kosten gemaakt dienen te worden voor de overschrijving zijn deze voor de klant.

ideal

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Voordelen t.o.v. andere betaalmogelijkheden
iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
iDEAL is bij orthocor.nl volledig gratis
Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst eerst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U doorloopt de stappen waarbij de verzendkosten en een bevestiging van uw aankoop worden getoond. Hierna vult u het online bestelformulier in en klikt vervolgens op betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en bij Orthocor.nl volgt automatisch een bevestiging van uw bestelling en uw betaling.

Moet ik me aanmelden voor iDEAL?
U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Creditcard

Via creditcard (Visa, MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens via de beveiligde betaalpagina, veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Terug naar boven


Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Indien u de bestelling heeft betaald met iDEAL of een bankoverschrijving, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten.

Terug naar boven


Op rekening (voor bedrijven en overheden)

Zakelijke klanten kunnen bij orthocor.nl op rekening bestellen. U dient hiervoor aan de volgende voorwaarden te voldoen:
U bent al klant bij orthocor.nl;
U hebt bij ons al twee orders geplaatst en in totaal € 1000,- of meer besteed;
U kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen, niet ouder dan 6 maanden;

Verder ontvangen wij per bestelling graag een ondertekende inkoopopdracht op officieel briefpapier. Vermeld hierbij duidelijk:
De producten of het offertenummer;
Het factuur- en afleveradres.

Wilt u op rekening kopen, neem dan eerst contact op met onze klantenservice: 0416 377 085.

Ga naar orthocor.nl zakelijk voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Terug naar boven