Binnenrollators

Binnenrollators zijn speciaal ontworpen voor extra steun, mobiliteit en veiligheid in huis. De rollators zijn klein om makkelijk te manoeuvreren, lichtgewicht en zijn voorzien van een dienblad om eten en drinken op een veilige manier door het huis te vervoeren.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. TOPRO Hestia
  Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 325,00

  Thuis. Een goed gevoel. Met TOPRO Hestia

  De TOPRO Hestia is een stijlvolle en zeer compacte binnenrollator die het verschil maakt in onafhankelijkheid en comfort bij het gebruik in huis. De Hestia is rijk uitgerust, waaronder sta-op handels voor het gemakkelijk en veilig gaan zitten of weer opstaan en een afneembaar dienblad.
 2. Rollator Binnenshuis
  Speciale prijs € 179,00 Normale prijs € 200,00
  Deze compacte rollator voor binnenshuis is zeer licht van gewicht en eenvoudig in gebruik dor de zeer wendbare wielen. Daarnaast is de rollator door 1 druk op de knop eenvoudig inklapbaar.
 3. Let's Go Indoor Binnenrollator
  Waardering:
  85% of 100
  Speciale prijs € 184,00 Normale prijs € 243,00
  Let's Go Indoor Rollator, design binnenrollator ontworpen voor extra steun, mobiliteit en veiligheid in huis. Wordt geleverd inclusief tasje en dienblad. Het elegante, fraai vormgegeven ontwerp misstaat in geen enkel interieur. U kunt optioneel aangeven of dat u een grote tas wilt in plaats van het standaard tasje. En u kunt een anti-slip mat voor op het dienblad bestellen, zodat voorwerpen op het dienblad niet gaan schuiven.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Trio rollator
  Waardering:
  78% of 100
  Speciale prijs € 99,95 Normale prijs € 120,00
  Trio driewiel rollator, met handig mandje en stevig blad. Opgevouwen is de Trio Rollator gemakkelijk te vervoeren.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren