Dijbeenbraces

Dijbeenbraces geven ondersteuning aan het dijbeen, ter behandeling of preventie van pijn en blessures in het bovenbeen of dijbeen.

De beste Dijbeenbraces & Bovenbeenbraces geselcteerd door Orthocor

Bent u op zoek naar de beste dijbeenbrace? Orthocor biedt u een ruim assortiment dijbeenbraces van gerenommeerde merken aan, zoals Thuasne en Bauerfeind. De bovenbeenbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Door de dijbeen braces zorgvuldig en deskundig te selecteren, bent u verzekerd van dijbeenbraces die voldoen aan de hoogste eisen.

Dijbeenbraces voor herstel en voorkom blessures

Dijbeenbraces kunnen zowel gebruikt worden om blessures te voorkomen als ter herstel of behandeling van een indicatie.
- Ter preventie: Profylactische dijbeenbraces
- Ter behandeling: Functionele, Rehabilitatie en Ontlader / Offloader dijbeenbraces.

Dijbeenbrace advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met bovenbeenblessures. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste dijbeenbrace. Voordelig, veilig en snel de beste dijbeenbraces kopen bij orthocor.nl.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bauerfeind MyoTrain Dijbeenbrace
  Waardering:
  80% of 100
  Slechts € 84,00
  Bauerfeind MyoTrain, dijbeenbandage ter behandeling van spierblessures aan het bovenbeen: zoals scheurtjes in de spiervezels, spierverrekkingen, spierverhardingen, of kneuzingen. De speciale pelotte in de dijbeenbrace geeft de pijnlijke plek extra steun.
 2. Bovenbeenbandage
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 30,00
  Steungevende neopreen bovenbeenbandage. Geschikt voor revalidatie na een spierblessure en overbelastingsklachten van het bovenbeen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren