Traagfoam zitkussen

Waardering:
93% of 100
Drukverlagend traagschuim zitkussen , wordt geleverd met twee hoezen en is voorzien van een voorvorming voor een stabiele zithouding. Te gebruiken als comfortkussen maar ook is het traagfoam zitkussen inzetbaar ter preventie en de behandeling van decubitus.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 89,95 Normale prijs € 100,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Voorgevormd traagschuim zitkussen geeft stabiliteit en comfort.

Traagfoam zitkussen - drukverlagend traagschuim zitkussen, ter comfort of lichte bescherming van de huid.

Kenmerken Traagfoam zitkussen

Onder invloed van temperatuur en gewicht neemt het traagschuim de exacte vorm van het lichaam aan, waardoor een gelijkmatige drukverdeling ontstaat. Zitkussen van traagschuim met vertraagde vormaanpassing aan het lichaam, voor gebruik in een (kantoor)stoel, auto, scootmobiel of rolstoel voor het verkrijgen van extra zitstabiliteit. Door de voorvorming krijgt de gebruiker direct een stabielere zithouding.

Anti Decubitus

Wanneer men langdurig zit kan dit resulteren in decubitus (doorzitwonden). Om doorzitten te voorkomen zijn er speciale anti decubitus kussens ontwikkeld. Ook is dit voorgevormde traagschuim zitkussen inzetbaar ter preventie en de behandeling van decubitus. De contouren van dit zitkussen zijn afgerond, hierdoor ontstaat in de knieholtes een comfortabele ondersteuning.

2 Hoezen

Wordt geleverd met twee hoezen. De hoes is door middel van een rits makkelijk te verwijderen. De hoes is vochtbestendig en biedt hierdoor bescherming aan de kussenkern en zorgt ervoor dat de hoes goed te reinigingen is.

Afmetingen: 43 x 43 x 6 cm
Hoeskleur: zwart
Maximaal gewicht dat het kussen kan dragen met behoud van zijn doeltreffendheid: 90 kg
Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken