Transferhulpmiddelen

Transferhulpmiddelen bieden de patiënt en zorgverlener ondersteuning en mobiliteit, bij het verplaatsen en bewegen en veranderen van houding. Orthocor.nl heeft een ruim assortiment transferhulpmiddelen. Sommige transferhulpmiddelen kunnen gebruikt worden door de patiënt zelf, bijvoorbeeld patiënten met een lichte handicap, waarbij bijvoorbeeld wel sprake is van een sta-functie, maar geen bewegingsfunctie of patiënten met een lichte tot zware handicap, die nog wel over een arm- of handfunctie beschikken. Daarnaast zijn er ook transferhulpmiddelen die de zorgverlener ondersteunen in zijn of haar werk. Een transferhulpmiddel zorgt voor een correcte werkhouding en draagt bij aan een minimale belasting van het lichaam van de zorgverlener. Bij voorwaartse, zijwaartse of achterwaartse transfer zijn er onder andere glijlakens, glijplanken en draaischijven. Veilig en snel de beste transferhulpmiddelen bestellen bij Orthocor.nl

Producten 1-10 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Glijzeil Tunnel Wasbaar
  € 9,95
  Glijzeil Tunnel Wasbaar
 2. TOPRO Taurus Walker
  Speciale prijs € 1.145,00 Normale prijs € 1.320,00
  De Topro Taurus rollator is een uniek looprek op wielen. Door de zwenkwielen is de Taurus gemakkelijk te manoeuvreren. Zo kunt u ook in kleinere ruimtes, bijvoorbeeld de badkamer, goed gebruikmaken van deze walker. De comfortabele armsteunen van foam zijn zowel in hoogte als in hoek verstelbaar.
  De Topro Taurus is leverbaar in 2 modellen met een hydraulische (h) of elektrische (e) hoogteverstelling. En daarnaast in 2 uitvoeringen met een basic of premium uitrusting. Voor uitleg over de uitvoeringen en de extra opties die beschikbaar zijn, kunt u de onderstaande productbeschrijving raadplegen. Gratis levering!

  Levertijd +/- 3 werkdagen
 3. Glijzeil
  Speciale prijs € 31,95 Normale prijs € 35,00
  Dit glijzeil verlicht het verplaatsen van een cliënt, in bed of stoel, zonder te hoeven tillen. Zowel voor het hogerop als zijwaarts verplaatsen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Transferplank Banaan Q2
  Speciale prijs € 94,95 Normale prijs € 120,00
  Lichtgewicht Transferplank Banana Q2 - universele lichtgewicht glijplank heeft een unieke banaan kromming zodat het maken van een transfer eenvoudiger wordt. De antislip onderzijde zorgt ervoor dat de plank goed op zijn plaats blijft liggen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 5. Transferplank
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 279,95 Normale prijs € 300,00
  Deze sterke transferplank heeft een unieke vorm, door de kromming in de plank zijn bijna alle mogelijke transfers met of zonder hulp te maken.
 6. Glijplank hout
  Speciale prijs € 123,95 Normale prijs € 140,00
  Glijplank vervaardigd van sterk hout voor het maken van een transfer.
 7. RICMAR drempelhulp
  Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 85,00
  De RICMAR mobiele drempelhulp is een uitstekend hulpmiddel voor het overbruggen van hoogteverschillen met een rolstoel, scootmobiel of rollator.
  Niet meer leverbaar
 8. Draaikussen
  Waardering:
  70% of 100
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  Wilt u gemakkelijk opstaan uit bed en autostoel of draaien op de werkplek? Het draaikussen is hiervoor speciaal door fysiotherapeuten en ergotherapeuten ontwikkeld.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 9. Oprolbare oprijplaat
  Speciale prijs € 195,00 Normale prijs € 250,00
  De oprolbare oprijplaat is makkelijk mee te nemen en op te bergen. De rolstoelhelling wordt geleverd in een handige draagtas.
 10. Draaischijf Transfer Hulpmiddel
  Waardering:
  84% of 100
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 39,00
  De sterke en lichtgewicht draaischijf is 360° draaibaar en uitermate geschikt als hulpmiddel om een transfer te maken, bijvoorbeeld van bed naar stoel of voor in de auto.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 1-10 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren