keurmerkusp

Reuma

Door ondersteuning en warmtetherapie kan een reuma kniebrace pijn verlichten.

Bent u opzoek naar meer bescherming bij reuma dan enkel een steunverband, dan bieden de kniebraces en kniebandages in deze categorie een uitkomst. De braces zijn ook speciaal ontworpen om actief te blijven, zodat de knie maar ook de rest van het lichaam in beweging is.

Reuma Kniebrace Uitvoeringen

Er zijn kniebraces met en zonder baleinen. De aanwezigheid en de zwaarte van de baleinen bepaalt het ondersteuningsniveau van de brace. Daarnaast wordt ook vaak een zogenaamde hoefijzersteun rond de knieschijf toegepast, zodat de knie tijdens belastingen de benodigde steun, stabiliteit en bescherming krijgt.
Het materiaal van de reuma kniebrace kan ook een rol spelen bij de werking van de brace. Bijvoorbeeld een neopreen brace geeft therapeutische warmte wat ter behandeling van reuma kan helpen. Maar afhankelijk van het type kan reuma kan extra warmte juist de klacht zelfs verergeren. Daarom adviseren wij u voorafgaande aan de keuze voor een reuma kniebrace, altijd eerst te overleggen met uw behandelend arts of fysiotherapeut waar u goed aan doet.

Reuma Kniebrace Advies

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passend advies. Naast een kniebrace kunnen bijvoorbeeld ook steunzolen helpen om de knie te ontlasten en de pijn te verlichten.

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 1. push med kniebrace

  Push Med Kniebrace

  5 review(s)
  De Push med Kniebrace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in...

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 120,00

  Orthocor prijs: € 92,95

 2. Bauerfeind GenuTrain S

  Bauerfeind GenuTrain S Kniebrace

  1 review(s)
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind Genutrain S is een medische kniebandage met twee uitneembare stalen scharnieren, die pijn in de knie vermindert. Geschikt bij slijtage-en reuma klachten, gonartrose en verdraaiing van het kniegewricht. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 155,00

  Orthocor prijs: € 134,50

 3. Push Care Kniebrace

  Push Care Kniebrace

  4 review(s)
  De nieuwe Push Care Kniebrace nu leverbaar! Een intensief productontwikkelingstraject richtte zich met name op het vereenvoudigen van het gebruik en het vergroten van de patellaondersteuning. De kniebrace biedt een goede compressie rondom het kniegewricht en steunt de patella aan weerszijde. Hierdoor verbetert het stabiliteitsgevoel en ervaart de gebruiker pijnverlichting. De kniebrace is geschikt bij artrose en instabiliteit. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 75,00

  Orthocor prijs: € 54,95

 4. McDavid Kniebrace kruisband

  McDavid Kniebrace kruisband

  1 review(s)
  De McDavid Kniebrace kruisband heeft een unieke hoefijzersteun met twee mediale en twee laterale baleinen. Daarnaast zorgen twee klittenbanden en vier elastische kruisbanden voor extra steun aan het gewricht.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 95,00

  Orthocor prijs: € 79,95

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster