Steunpantys

Een steunpanty is een speciale panty voor dames die veel onderweg zijn, reizen en/of staan. Steunpantys zorgen voor een optimale bloedcirculatie en afvoer van oedeem vocht, waardoor je minder last hebt van opgezwollen benen en de kans op spataders en trombose wordt verminderd. Steunpanty’s houden uw benen de hele dag fit.

Steunpantys helpen tegen vermoeidheid, geven steun en corrigeren uw figuur.

Bij orthocor.nl kunt u steunpantys kopen met de drukklasse 70 of 140 denier. Steunpantys van 140 denier geven iets meer druk en steun dan 70 denier.

Voordelen Steunpantys
- Heerlijke steun
- Vermindert en voorkomt oedeem en spataderklachten
- Minder vermoeide benen
- tegenwoordig ook met een moderne look

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Steunpanty Delilah 70 den
  Slechts € 25,95
  De Delilah steunpanty 70 den is uitermate geschikt voor vrouwen die langdurig staan of zitten, stimuleren de bloedcirculatie en geven aangename steun en gevoel in de benen.
  Levertijd 2-3 werkdagen
 2. Steunpanty Delilah 140 den
  Slechts € 34,95
  De Delilah steunpanty 140 den is uitermate geschikt voor vrouwen die langdurig staan of zitten, stimuleren de bloedcirculatie en geven aangename steun en gevoel in de benen.
  Levertijd 2-3 werkdagen
 3. Steunpanty Gilofa Fine 140 denier
  Slechts € 41,95
  De Gilofa Fine 140 denier steunpanty verlicht en vitaliseert vermoeide benen, geeft zeer goede steun en vermindert de risico's op oedeem, trombose en spataderen.

  Levertijd 2-3 werkdagen
 4. Steunpanty Gilofa Fine 70 denier
  Slechts € 37,95
  De Gilofa Fine steunpanty verlicht en vitaliseert vermoeide benen, geeft zeer goede steun en vermindert de risico's op oedeem, trombose en spataderen.

  Levertijd 2-3 werkdagen

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren