Hoog Laag Bedden

Wat zijn seniorenbedden en hoog laagbedden

Seniorenbedden en hoog laag bedden zijn speciaal voor senioren, maar natuurlijk ook handig voor mindervaliden die moeilijker in en uit bed kunnen stappen of verzorging nodig hebben. Een seniorenbed is wat hoger dan normaal en een hoog laag bed kan middels een aanwezige motor in hoogte versteld worden. Beide geven meer gemak, veiligheid en comfort bij het in bed en het uit bed stappen. Ook kan men natuurlijk kiezen voor een echt verpleegbed als een gewoon bed niet meer voldoet vanwege ernstige beperkingen of wanneer men zorg nodig heeft. Wanneer men zorg aan bed nodig heeft, dan zal de verzorgende organisatie ook eisen dat men beschikt over een hoger bed.

Modellen seniorenbedden

Seniorenbedden en hoog laagbedden zijn er in vele modellen, uitvoeringen, kleuren, maten en materialen. Net als bij een normaal ledikant kan men kiezen voor een- of tweepersoons en diverse lengtematen en breedtematen. Op het oog hoeft een dergelijk ledikant dus niet af te wijken van een normaal ledikant. Soms zijn seniorenbedden ook voorzien van wieltjes zodat men ze gemakkelijk opzij kan schuiven bij het schoonmaken.

Eigenschappen hoog laag bedden

Hoog laagbedden hebben een aantal functies zoals ziekenhuisbedden deze hebben, waarbij u kunt denken aan hekken en een bedpapegaai. Groot verschil is dat de ombouw van het hoog laagbed van soortgelijke materialen zoals normale ledikanten die hebben is gemaakt, zodat het er ook mooi uitziet. Er zijn ook speciale varianten van hoog laag bedden, en dit betreft een normale bedombouw met daarin een speciaal bed met een lift dat zodoende omhoog gezet kan worden.

Bed Advies en Kopen bij Orthocor

Deze pagina geeft u het assortiment hoog-laag bedden van Orthocor. Onze hoog laagbedden hebben een huiselijke uitstraling en kunnen naar wens worden geleverd, door de opties te selecteren, stelt u uw eigen bed samen. Met een hoog laag bed doet doet u ook uw verzorgend personeel een plezier. Hoog Laag Bedden van Orthocor staan altijd voor kwaliteit en comfort!

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Nachtkastje met uitschuifblad
    Speciale prijs € 950,00 Normale prijs € 1.050,00
    Het nachtkastje met uitklapbaar zijblad is uitermate geschikt voor het gebruik bij hoog laag bedden.
  2. Hoog Laag Bed
    Speciale prijs € 1.049,00 Normale prijs € 1.149,00
    Hoog Laag Bed voor veilig in- en uitstappen en zorg op de juiste werkhoogte, kwalitatief hoogwaardige componenten en een huiselijke uitstraling.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren