Duimbraces

Duimbraces, duimspalken en duimbandages ter preventie of ondersteuning van een duimblessure. Veel voorkomende duimklachten zijn de Quervain, skiduim en artrose klachten.

Duimbraces die voldoen aan de hoogste eisen

Bent u op zoek naar de beste duimbrace? Orthocor heeft een ruim assortiment duimbraces, duimspalken en duimbandages van gerenommeerde merken zoals Push Med, PSB en Bauerfeind. De duimbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en werking van de duimbrace.

Duimbrace voor herstel en preventie

Duimbrace ter ondersteuning

Bijvoorbeeld wanneer het duimgewricht pijnlijk of instabiel is door verrekking van de gewrichtsbanden of bij artrose van het duimbasisgewricht (CMC).

Duimbrace ter preventie

Om het overstrekken van het duimgewricht te voorkomen, kunt u een duimbrace dragen. Bijvoorbeeld bij het skiën, volleyballen, handballen etc. Ook tegen stoten zal de duimbrace bescherming bieden. Een duimbrace zorgt dat het duimgewricht niet verder zal beschadigen en vormt een bescherming tegen overbelasting.

Duimbrace kopen & advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met duimklachten. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste duimbrace. Voordelig, veilig en snel de beste duimbraces kopen bij orthocor.nl.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pols Duimbandage
  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 65,00
  Deze bandage geeft zowel steun aan de pols als de duim. Gemaakt van geperforeerd neopreen; duurzaam, stevig, ademend, antimicrobieel en latexvrijmateriaal.
  Geschikt voor lichte tot matige klachten, zoals een peesontsteking, reuma, artrose en instabiliteit.
 2. Push Ortho Duimbrace CMC
  Waardering:
  87% of 100
  € 59,95
  Push introduceert de Ortho Duimbrace CMC, kortweg de Push CMC. Een nieuw concept bij instabiliteit, of artrose van het CMC I gewricht. De werking van deze duimbrace is ook door middel van wetenschappelijk onderzoek onderbouwd en wordt wereldwijd door artsen en therapeuten toegepast bij de behandeling van het CMC 1 gewricht.
 3. Bauerfeind ManuLoc Rhizo
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 75,00 Normale prijs € 95,00
  Bauerfeind ManuLoc Rhizo - Brace ter stabilisering van de pols en duim. Te gebruiken bij irritaties en blessures van zowel de pols als het duimbasis- en duimzadelgewricht.
 4. Push Sports Duimbrace
  Waardering:
  79% of 100
  € 34,95
  Push Sports Duimbrace - De duimbrace ondersteunt het duimgewricht bij de duimbasis, ook wel MCP 1 genoemd. De duimfunctie blijft optimaal en geeft geen beperking van de handfunctie. Biedt uitkomst bij aanhoudende pijn aan de duim als gevolg van overstrekking of ontwrichting van de duim (skiduim).

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 5. Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace
  Waardering:
  71% of 100
  Slechts € 51,00
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind RhizoLoc, Duimbrace ter stabilisatie duimzadel- en duimbasisgewricht, Oa. voor duim ( skiduim ), artrose (rhizartrose) of een irritatie

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 6. Ligaflex Rhizo Duimbrace
  Waardering:
  75% of 100
  Speciale prijs € 21,95 Normale prijs € 25,00
  De Ligaflex Rhizo duimbrace is geschikt voor de behandeling van Duimartrose, Quervain, Athritis en verrekking van de duim. De pols is geheel vrij, wat zorgt voor een goed draagcomfort.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 7. Duimspalk Rhizo Pro
  Speciale prijs € 38,50 Normale prijs € 52,00
  Deze duimspalk Rhizo Pro geeft u steun bij bijvoorbeeld overbelasting, slijtage (artrose) of instabiliteit van de duim.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 8. Ligaflex Manu
  Waardering:
  96% of 100
  Speciale prijs € 38,96 Normale prijs € 42,50
  De Ligaflex Manu Duimbrace is een stevige polsspalk en duimbrace met radiaal en palmair een aluminium spalk. Geschikt bij een peesontsteking, Quervain, instabiliteit en verstuiking.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren