keurmerkusp

Duimbraces

Duimbraces, duimspalken en duimbandages ter preventie of ondersteuning van een duimblessure. Veel voorkomende duimklachten zijn de Quervain, skiduim en artrose klachten.

Duimbraces die voldoen aan de hoogste eisen

Bent u op zoek naar de beste duimbrace? Orthocor heeft een ruim assortiment duimbraces, duimspalken en duimbandages van gerenommeerde merken zoals Push Med, PSB en Bauerfeind. De duimbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en werking van de duimbrace.

Duimbrace voor herstel en preventie

- Duimbrace ter ondersteuning; bijvoorbeeld wanneer het duimgewricht pijnlijk of instabiel is door verrekking van de gewrichtsbanden of bij artrose van het duimbasisgewricht (CMC).
- Duimbrace ter preventie; om het overstrekken van het duimgewricht te voorkomen, kunt u een duimbrace dragen. Bijvoorbeeld bij het skiën, volleyballen, handballen etc. Ook tegen stoten zal de duimbrace bescherming bieden. Een duimbrace zorgt dat het duimgewricht niet verder zal beschadigen en vormt een bescherming tegen overbelasting.

Duimbrace advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met duimklachten. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste duimbrace. Voordelig, veilig en snel de beste duimbraces kopen bij orthocor.nl.

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 1. Bauerfeind RhizoLoc Duimorthese

  Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace

  5 review(s)
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind RhizoLoc, Duimbrace ter stabilisatie duimzadel- en duimbasisgewricht, Oa. voor duim ( skiduim ), artrose (rhizartrose) of een irritatie

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 59,50

  Orthocor prijs: € 51,00

 2. Push Sports Duimbrace

  Push Sports Duimbrace

  6 review(s)
  Push Sports Duimbrace - De duimbrace ondersteunt het duimgewricht bij de duimbasis, ook wel MCP 1 genoemd. De duimfunctie blijft optimaal en geeft geen beperking van de handfunctie. Biedt uitkomst bij aanhoudende pijn aan de duim als gevolg van overstrekking of ontwrichting van de duim (skiduim). Meer Informatie

  Adviesprijs: € 39,00

  Orthocor prijs: € 31,95

 3. Bauerfeind ManuLoc Rhizo

  Bauerfeind ManuLoc Rhizo

  1 review(s)
  Bauerfeind ManuLoc Rhizo - Brace ter stabilisering van de pols en duim. Te gebruiken bij irritaties en blessures van zowel de pols als het duimbasis- en duimzadelgewricht. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 95,00

  Orthocor prijs: € 75,00

 4. Push Ortho Duimbrace CMC

  Push Ortho Duimbrace CMC

  13 review(s)
  Push introduceert de ortho Duimbrace CMC, kortweg Push CMC. Een nieuw concept bij instabiliteit, of artrose van het CMC I gewricht.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 70,00

  Orthocor prijs: € 54,95

 5. Duimspalk Rhizo Pro

  Duimspalk Rhizo Pro

  Deze duimspalk Rhizo Pro geeft u steun bij bijvoorbeeld overbelasting, slijtage (artrose) of instabiliteit van de duim.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 52,00

  Orthocor prijs: € 38,50

 6. Ligaflex Rhizo

  Ligaflex Rhizo Duimbrace

  5 review(s)
  De Ligaflex Rhizo duimbrace is geschikt voor de behandeling van Duimartrose, Quervain, Athritis en verrekking van de duim. De pols is geheel vrij, wat zorgt voor een goed draagcomfort.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 25,00

  Orthocor prijs: € 21,95

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster