keurmerkusp

Artrose

Pijnklachten verlichten of voorkomen met een artrose enkelbrace

Bent u opzoek naar een enkelbrace bij enkelartrose? Orthocor heeft een ruim assortiment enkelbraces welke pijnklachten kunnen verminderen en het enkelgewricht beschermen.

Oorzaak en Symptomen bij Artrose in de Enkel

Bij artrose in de enkel wordt de kwaliteit van het kraakbeen in het enkelgewricht minder goed en kan op den duur zelfs verdwijnen. Artrose wordt ook wel slijtage genoemd. Het kraakbeen zorgt ervoor dat de gericht is beschermd. Doordat het gewricht minder goed is beschermd tegen schokken en bewegen doet de enkel pijn.

Enkelbrace bij Artrose

Een enkelbrace bij artrose kan worden toegepast om het slijtage proces te vertragen door het enkelgewricht te ondersteunen en stabiliseren. De braces in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring. Daarnaast worden de braces gefabriceerd door gerenommeerde merken, zodat u verzekerend bent van de beste kwaliteit en werking.

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 1. bauerfeind malleotrain enkelbrace

  Bauerfeind MalleoTrain Enkelbrace

  2 review(s)
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoTrain, actieve enkelbrace met visco-elastische pelotte voor een anatomische vorm en stabiliserende werking op de spieren. Te gebruiken bij onder andere: artrose, enkelverstuiking en lichte bandinstabiliteit. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 65,00

  Orthocor prijs: € 61,50

 2. push med enkelbrace

  Push med Enkelbrace

  6 review(s)
  De Push med Enkelbrace biedt extra steun aan het enkelgewricht door gebruik te maken van 2 elastische banden, die de functie hebben van een tapebandage.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 85,00

  Orthocor prijs: € 69,95

 3. Bauerfeind Malleotrain S

  Bauerfeind Malleotrain S Enkelbrace

  8 review(s)
  Actie: Gratis verzending De Bauerfeind Malleotrain S enkelbrace geeft de enkel ondersteuning bij fysieke inspanningen. Te gebruiken wanneer het bandapparaat van de voet is verzwakt, zoals na een operatie, bij lichte verstuikingen of herhaalde overbelasting. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 59,95

  Orthocor prijs: € 47,00

 4. Push Ortho Aequi Enkelbrace

  Push Ortho Aequi Enkelbrace

  De Push ortho Enkelorthese Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 99,00

  Orthocor prijs: € 84,95

 5. Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps

  Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps

  2 review(s)
  De Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps is een product van topkwaliteit en wordt gekenmerkd door lichtgewicht nylon: vinyl weefsel met straps voor compressie die altijd aangepast kunnen worden zonder de schoen uit te doen. Geschikt bij matige enkel problemen zoals instabiliteit en pijn.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 40,00

  Orthocor prijs: € 29,95

 6. ASO Enkelbrace

  ASO Enkelbrace

  9 review(s)
  - hét alternatief voor tape en eenvoudiger aanleggen - inclusief uitneembare kunststof verstevigingselementen - hoog draagcomfort met oersterke materialen - Deze combinatie zorgt dat met name bij sporters, de ASO enkelbrace zeer geliefd is.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 69,00

  Orthocor prijs: € 56,00

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster