Orthocor Zakelijk

orthocor zakelijk deal

Daarom kiest u Orthocor Zakelijk

  • supersnel en betrouwbaar
  • heldere afspraken
  • goed bereikbare en deskundige klantenservice
  • neemt u werk uit handen
Of u nu werkzaam bent in een zorginstelling, bedrijf, het onderwijs of bij de overheid, als zakelijke klant haalt u alles wat u nodig hebt snel en simpel in huis. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u, uw personeel of cliënten de beschik­king krijgen over de beste hulpmiddelen. Wij leveren een zeer breed assortiment hulpmiddelen; van helping-hand tot kniebrace en van rollator tot zitkussen. Ons assortiment en service biedt het nodige gemak voor u, zowel op het gebied van inkoop, facilitair, logistiek, dienstverlening als technisch gebied. En ook nog eens kostenreducerend! Betalen kan uiteraard op rekening. En heeft u echt haast? Dan bezorgt onze koeriersdienst uw bestelling nog dezelfde dag.

Voordelen Orthocor Zakelijk

Eén aanspreekpunt

Uw accountmanager regelt het voor u. Koopt u frequent bij ons? Dan is één aanspreekpunt voor al uw vragen wel zo handig. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Korting bij bulkbestellingen

Wilt u een bestelling plaatsen van 5 of meer stuks van hetzelfde artikel? Bel ons op 0416 - 377085 of mail ons op info@orthocor.nl en we sturen u een scherpe en vrijblijvende offerte.

Kopen op rekening

Indien u voldoet u aan de voorwaarden, dan kunt u bij ons op rekening bestellen. Bekijk de voorwaarden.

Vestiging in Drunen

Hierdoor behoort afhalen of producten bekijken ook altijd tot de mogelijkheden.