Mobiliteit

Hulpmiddelen om uw mobiliteit te verbeteren. Mobiliteit is voor iedereen een groot goed ook al ervaren veel mensen zijn of haar mobiliteit als vanzelfsprekend. Totdat er een aandoening aan bijvoorbeeld uw knie of rug voordoet. Ook op dit gebied levert Orthocor u alle beschikbare hulpmiddelen zoals speciale wandelstokken, krukken, looprekken en rollators. U kunt ook over deze mobiliteitshulpmiddelen vooraf eerst een uitvoerig advies krijgen, neem dus gerust contact met ons op.

Producten 1-10 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. TOPRO Troja Walker2
  Speciale prijs € 659,00 Normale prijs € 689,00
  De Topro Troja Walker rollator is de uitvoering van de Tropro Troja Original met onderarmschalen. De schelpvormige schalen geven een stabiel steunvlak voor de gebruiker. De lichtgewicht rollator met onderarmschalen is speciaal ontwikkeld voor verschillende situaties zoals:
  - het corrigeren van een voorovergebogen houding
  - wanneer u uw polsen niet mag belasten
  - bij reuma
  - bij krachtverlies in armen, handen en polsen

  Inclusief netje en 7 jaar garantie!
 2. TOPRO Troja Original
  Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 317,00
  Actie! Nu met gratis rugsteun en boodschappennetje NIEUW! De TOPRO TROJA ORIGINAL, een design lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. Makkelijk te bedienen, eenvoudig horizontaal opvouwbaar. Als blijk van vertrouwen in hun kwaliteit, geeft TOPRO 7 jaar garantie op deze rollator.
 3. TOPRO Taurus Walker
  Speciale prijs € 1.089,00 Normale prijs € 1.200,00
  De Topro Taurus rollator is een uniek looprek op wielen. Door de zwenkwielen is de Taurus gemakkelijk te manoeuvreren. Zo kunt u ook in kleinere ruimtes, bijvoorbeeld de badkamer, goed gebruikmaken van deze walker. De comfortabele armsteunen van foam zijn zowel in hoogte als in hoek verstelbaar.
  De Topro Taurus is leverbaar in 2 modellen met een hydraulische (h) of elektrische (e) hoogteverstelling. En daarnaast in 2 uitvoeringen met een basic of premium uitrusting. Voor uitleg over de uitvoeringen en de extra opties die beschikbaar zijn, kunt u de onderstaande productbeschrijving raadplegen. Gratis levering!
 4. TOPRO Olympos ATR
  Speciale prijs € 419,00 Normale prijs € 444,00
  Actie! Nu met gratis rugsteun. Nieuw, DE TOPRO OLYMPOS ATR. EEN ROLLATOR VOOR ALLE TERREINEN. De TOPRO Olympos ATR is een premium rollator speciaal ontworpen voor buitengebruik. Met zijn grote wielen en brede constructie biedt de Olympos ATR betrouwbare en comfortabele ondersteuning op ongelijkmatige wegen, kasseien, zand en grind. De perfecte keuze voor activiteiten buiten.
  - TOPRO ErgoGrip-handgrepen
  - Hoogte instelling met nummering
  - Grote luxe boodschappentas
  - Handige sluiting, zodat de rollator ingeklapt blijft.
  Noors ontwerp en geproduceerd in Noorwegen. TOPRO streeft naar topkwaliteit en biedt een garantie van 7 jaar.
 5. TOPRO Troja 5G
  Speciale prijs € 419,00 Normale prijs € 433,00
  Actie! Nu met gratis rugsteun. NIEUW! TOPRO TROJA 5G - DE KLEURRIJKE ALLROUNDER MET 7 JAAR GARANTIE. De TOPRO Troja 5G is bekroond vanwege zijn gebruikscomfort en duurzaamheid en staat garant voor kwaliteit, veiligheid en rijcomfort.
  - Modern design, lichte uitstraling.
  - Nummering voor eenvoudige hoogte-instelling.
  - Veel moderne kleuren.
  - Ergo Grip handvatten.
 6. Rolstoel Werkblad
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 89,95
  Degelijk kunststof rolstoel werkblad met opstaand rand en 2 bekerhouders. Makkelijk en stevig zonder gereedschap te monteren door middel van 2 klittenbanden om de armleuningen. Het werkblad is handig voor activiteiten zoals; eten, computeren, knutselen, schrijven of spelen.
 7. TOPRO Pegasus Carbon Rollator
  Speciale prijs € 679,00 Normale prijs € 700,00
  TOPRO Pegasus Carbon Rollator - TOPRO’s lichtste rollator garandeert topkwaliteit, veiligheid en uitzonderlijke duurzaamheid, gecombineerd met een modern en elegant Noors design. Pegasus is het voorbeeld voor de TOPRO Rollators van de toekomst.
 8. Loopkrukken Open Manchet
  € 16,95
  Loopkrukken met open manchet zijn handig in gebruik omdat de arm gemakkelijker in en uit de manchet gaat. De loopkruk is lichtgewicht en dubbel instelbaar zodat deze goed afgestemd kan worden op uw lichaamslengte en armlengte. Worden per stuk geleverd.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 9. Topro Troja Walker
  Speciale prijs € 534,00 Normale prijs € 584,00
  De Topro Troja Walker rollator is de uitvoering van de Tropro Troja Classic met onderarmschalen. De schelpvormige schalen geven een stabiel steunvlak voor de gebruiker. De lichtgewicht rollator met onderarmschalen is speciaal ontwikkeld voor verschillende situaties zoals:
  - het corrigeren van een voorovergebogen houding
  - wanneer u uw polsen niet mag belasten
  - bij reuma
  - bij krachtverlies in armen, handen en polsen

  Niet meer leverbaar - De Troja Walker is opgevolgd door de Topro Troja Walker2.
 10. Topro Olympos rollator
  Waardering:
  100% of 100
  De Olympos rollator is met zijn grote comfort rubber wielen zeer geschikt voor buitenshuis. Op alle TOPRO rollators zit 7 jaar garantie !!
  Niet meer leverbaar Hiervoor is de Topro Olympos ATR in de plaats gekomen.

Producten 1-10 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren