Seniorentelefoons

Seniorentelefoons zorgen voor een grote zelfstandigheid in het sociale en maatschappelijke functioneren van mensen. Wanneer u een telefoontoestel niet meer kan bedienen, heeft dit vaak grote gevolgen.
Is uw huidige telefoon niet meer gebruiksvriendelijk voor u? Dan biedt Orthocor.nl een ruim assortiment met de beste seniorentelefoons. Er bestaan allerlei seniorentelefoons, zoals telefoons met grote toetsen, mobiele telefoons, senioren GSM en seniorentelefoons met alarm.
Bij het kiezen van een seniorentelefoon is het belangrijk om de telefoon te kiezen die bij u past. Zo zijn er telefoons voor:
Slechtzienden Seniorentelefoons
Hiervoor zijn er senioren telefoons met grote toetsen en een groot display. Ook zijn er telefoons waar u foto’s van uw vrienden en familie op de toetsen kunt plaatsen, om zo met 1 druk op 1 knop naar die persoon te bellen.
Slechthorenden Seniorentelefoons
Zorg dat het volume van de beltoon instelbaar is en geschikt is voor mensen met een gehoorapparaat. Er zijn telefoons met een lampje wat oplicht wanneer u wordt gebeld. Eenvoudige en snel de beste seniorentelefoons kopen bij Orthocor.nl

Producten 1-10 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. DECT Seniorentelefoon met intercom deurbel
  Speciale prijs € 158,99 Normale prijs € 175,00
  Een eenvoudig te bedienen en handzame draadloze DECT intercom telefoon en deurintercom met camera in één. U kunt met de telefoon bellen en gebeld worden. Daarnaast ontvangt u het een duidelijk deurbel geluid op de telefoon wanneer iemand voor uw deur staat. En kunt u via een directe videoverbinding op de telefoon zien wie er voor de deur staat en communiceren.
  De seniorentelefoon heeft een groot verlicht display en is geschikt voor slechthorenden.
 2. Draadloze deurbel met flitslicht
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  De Draadloze deurbel met flitslicht is gemakkelijk aan te sluiten, ook op een bestaande deurbel en overal in huis te plaatsen. Door middel van een luid belgeluid en flitslicht, weet u altijd wanneer er iemand voor de deur staat.
 3. Persoonlijk Alarm
  Speciale prijs € 13,99 Normale prijs € 17,00
  Een Persoonlijk Alarm voor meer veiligheid, produceert een extra luid alarmgeluid (105dB) zodat u goed hoorbaar bent voor de omgeving. Makkelijk te activeren door aan het koordje te trekken of op het knopje drukken.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Draadloos Persoonsalarm
  Speciale prijs € 149,00 Normale prijs € 179,00
  Het Draadloos Persoonsalarm is een 100% storingsvrij (DECT) alarmsysteem, waarmee u met één druk op de SOS alarmknop een spraakverbinding kan krijgen met bekenden. Een groot voordeel is dat er geen extra kosten zijn, omdat u geen abonnement bij een alarmcentrale hoeft af te sluiten.
 5. Seniorentelefoon + Beantwoorder + DECT
  Speciale prijs € 98,95 Normale prijs € 110,00
  Deze seniorentelefoon combinatie bestaat uit een bedrade telefoon met een draadloze handset (DECT). De bedrade telefoon is voorzien van een ingebouwd antwoordapparaat. De toestellen hebben een groot verlicht display met extra grote letters en grote toetsen en duidelijke beltoon en lichten op wanneer er gebeld wordt.
 6. Ouderen Mobiel met Locatiebepaling
  Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 99,95
  Deze Ouderen Mobiel met Locatiebepaling is zeer gebruiksvriendelijk door zijn grote toetsen, extra luid gespreksvolume en contrasterend kleurendisplay. Het bedieningsgemak spreekt voor zich. Daarnaast krijgen 5 personen ook de locatie van de telefoon toegestuurd wanneer de SOS knop wordt gebruikt. Zeer geschikte telefoon voor gebruikers met bijvoorbeeld vermindert zicht of waarvoor het bedienen van kleine knoppen lastig is. En wanneer er behoefte is aan een noodknop.
 7. Telefoon Grote Toetsen Slechthorenden
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 54,99 Normale prijs € 60,00
  De Telefoon Grote Toetsen Slechthorenden heeft een extra gehoorversterking tot 24 dB. Makkelijke bediening door de grote druktoetsen en duidelijk display. Door de duidelijke bel- en lichtsignalen weet u altijd dat iemand u belt.
 8. Senioren DECT Telefoon Twinset
  Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 100,00
  De draadloze Senioren DECT Telefoon Twinset heeft twee handsets en is zeer makkelijk in het dagelijks gebruik door de grote knoppen en een groot duidelijk display. Met de drie geheugenknoppen, kunt makkelijk de belangrijkste contact personen bellen. De telefoons zijn altijd vindbaar met de oproepfunctie.
 9. Telefoonbelversterker met flitser
  Waardering:
  90% of 100
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  Telefoonbelversterker met flitslicht. Extra luide bel met flitser welke eenvoudig gebruikt kan worden met uw huidige telefoon. Ideaal voor slechtzienden en slechthorenden.
 10. Seniorentelefoon DECT
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 75,00
  De seniorentelefoon DECT is een draadloze telefoon met een eenvoudigde bediening en extra grote, verlichte toetsen en scherm. Door de extra luide bel en lampje mist u geen inkomende oproepen.

Producten 1-10 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren