Handbraces

Orthopedische en medische handbraces, ter preventie en behandeling van pijn en spierblessures in de hand of pols.

Kwaliteit handbraces met de beste werking

Bent u op zoek naar de beste handbrace? Orthocor heeft een ruim assortiment handbraces van gerenommeerde merken zoals Push, PSB, Bauerfeind en Thuasne. De handbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en werking van de handbrace.

Handbraces voor herstel en preventie

Handbrace ter behandeling; een veel voorkomende indicatie voor een hand brace is artrose bijvoorbeeld rhizartrose of duimartrose dat een slijtage is van een gewricht van de duim, een artrose duimbrace wordt dan vaak toegepast.
Handbrace ter preventie; een handbrace bied steun en bescherming bij kneuzingen en voorkomt verdere blessures. Bijvoorbeeld polsbraces worden veel gebruikt om de belastbaarheid van de pols te verbeteren en extreme bewegingsuitslagen te voorkomen.

Handbrace advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met handklachten. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste handbrace. Voordelig, veilig en snel de beste handbraces en handbandages kopen bij orthocor.nl.

Producten 1-10 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rugkorset Heren
  € 381,50
 2. Reuma artritis handschoenen
  Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 21,95
  Deze wereldwijd genormeerde reuma handschoenen ondersteunen uw handen en vingers, geven warmte en compressie en verbeteren de bloedsomloop. Zeer geschikt voor het verlichten of voorkomen van pijn en stijfheid bij reuma, artritis of artrose. Gemaakt van zacht katoen met elastaan. Het unieke ontwerp met open vingertoppen zorgt ervoor dat voelen, aanraken en grip mogelijk blijven. Geleverd per paar.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 3. Ligaflex Rhizo Duimbrace
  Waardering:
  75% of 100
  Speciale prijs € 21,95 Normale prijs € 25,00
  De Ligaflex Rhizo duimbrace is geschikt voor de behandeling van Duimartrose, Quervain, Athritis en verrekking van de duim. De pols is geheel vrij, wat zorgt voor een goed draagcomfort.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Duimspalk Rhizo Pro
  Speciale prijs € 38,50 Normale prijs € 52,00
  Deze duimspalk Rhizo Pro geeft u steun bij bijvoorbeeld overbelasting, slijtage (artrose) of instabiliteit van de duim.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 5. Push med Polsbrace Splint
  Waardering:
  87% of 100
  Slechts € 64,95
  De Push med Polsbrace Splint biedt rust aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. De brace is eenvoudig met één hand te sluiten.
 6. Push Care Polsbrace
  Waardering:
  93% of 100
  € 37,95
  De Push care Polsbrace is ontwikkeld om compressie rond het polsgewricht te beiden. Waardoor de stabiliteit in het gewricht wordt verbeterd. Deze polsbrace is geschikt bij lichte polsklachten zoals lichte artrose, lichte reumatische klachten, lichte overbelastingsklachten en een lichte pols verstuiking.
 7. Push Ortho Duimbrace CMC
  Waardering:
  87% of 100
  € 59,95
  Push introduceert de Ortho Duimbrace CMC, kortweg de Push CMC. Een nieuw concept bij instabiliteit, of artrose van het CMC I gewricht. De werking van deze duimbrace is ook door middel van wetenschappelijk onderzoek onderbouwd en wordt wereldwijd door artsen en therapeuten toegepast bij de behandeling van het CMC 1 gewricht.
 8. Bauerfeind ManuLoc Rhizo
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 75,00 Normale prijs € 95,00
  Bauerfeind ManuLoc Rhizo - Brace ter stabilisering van de pols en duim. Te gebruiken bij irritaties en blessures van zowel de pols als het duimbasis- en duimzadelgewricht.
 9. Push med Polsbrace
  Waardering:
  97% of 100
  Slechts € 64,95
  De Push med Polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. Deze polsbrace is geschikt bij matige tot matige tot ernstige klachten, bijvoorbeeld: RSI, reuma, carpaal tunnel syndroom (cts), artrose, verstuikingen en instabiliteit.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 10. Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace
  Waardering:
  71% of 100
  Slechts € 51,00
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind RhizoLoc, Duimbrace ter stabilisatie duimzadel- en duimbasisgewricht, Oa. voor duim ( skiduim ), artrose (rhizartrose) of een irritatie

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 1-10 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren