Steunkousen

Steunkousen met de juiste compressie en voldoen aan de hoogste eisen

Steunkousen geven een extra ondersteuning aan uw benen en worden vaak gebruikt tegen oedeem, spataders en vermoeide benen. Steunkousen online kopen bij Orthocor.nl. Wanneer u op reis gaat, de hele dag staat of juist zit, kunnen steunkousen voor een vermindering van klachten zorgen.

Hoe werken steunkousen

Uw benen kunnen ineens een vermoeid gevoel, kramp, pijn of jeuk, geven. Dat komt vaak door een slechte vochtregulering en/of doorbloeding. Steunkousen geven extra compressie aan uw benen en bevorderen de bloedcirculatie in de benen wanneer u last hebt van spataderen. Steunkousen hebben ook een goede preventieve werking wanneer u veel staat of zit, om de vorming van spataderen of oedeem te voorkomen.

Steunkousen ook trendy

Bij het woord steunkousen maken mensen vaak de associatie met oubollig, maar tegenwoordig zijn steunkousen in veel verschillende uitvoeringen van stijlvol & klassiek tot sportief & trendy. Waardoor deze bijna niet te onderscheiden zijn van normale panty's en kniekousen. Steunkousen zijn voor iedereen geschikt en de tijd dat steunkousen niet zichtbaar gedragen mochten worden lijkt hiermee voorbij. Ontdek hoe het nuttige en het aangename gecombineerd kunnen zijn.

WAT BETEKENT DENIER (D/DEN)?

Het getal denier geeft informatie over het aantal gebruikte garens en geeft aan hoeveel gram een garen weegt per 9.000 meter. Hoe hoger het denier getal, hoe dikker het garen is en hoe ondoorzichtiger de kous oogt.
Bijvoorbeeld 70 denier: 9.000 meter garen weegt 70 gram.

Steunkousen maatvoering

Voor een goede ondersteuning en evenwichtige drukverdeling van de steunkous, moet deze qua maat zijn afgestemd op uw been. Daarom is het belangrijk altijd goed uw maat te bepalen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor persoonlijk advies, zodat u verzekerd bent van de beste steunkousen.

Producten 1-10 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bauerfeind Venotrain Micro
  € 87,95
 2. Gilofa Fine Steunkousen 140 Denier
  Slechts € 24,00
  Gilofa Fine Steunkousen 140 Denier Kniekous met extra sterke ondersteuning. Met brede boord en verstevigde teen en hiel, de perfecte combinatie van schoonheid en functie.

  Levertijd 2-3 werkdagen
 3. Gilofa Fine Steunkousen 70 Denier
  Slechts € 22,00
  Gilofa Fine Steunkousen 70 Denier Kniekous met extra sterke ondersteuning. Met brede boord en verstevigde teen en hiel, de perfecte combinatie van schoonheid en functie.

  Levertijd 2-3 werkdagen
 4. Hielspoor Sok
  Waardering:
  83% of 100
  Slechts € 34,95
  De hielspoor sok is zeer effectief bij de bestrijding van hielspoor (Fasciitis plantaris), hielpijn en achillespees ontsteking. Eenvoudig in gebruik tijdens periodes van rust en 's nachts om te genezen in gestrekte toestand.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 5. Diabetes Sokken
  Waardering:
  89% of 100
  Slechts € 24,95
  Deze diabetes sokken zijn ontworpen met de specifieke behoeften van diabetici in het achterhoofd, zodat de bloedcirculatie in tact blijft, ook bij gezwollen benen.
 6. Steunkousen Samson Sigvaris
  Waardering:
  82% of 100
  Slechts € 22,95
  De Samson Steunkousen voor mannen stimuleren de veneuze bloedcirculatie, geven aangename steun en een vitaal gevoel in de benen.
  Levertijd 2-3 werkdagen
 7. Stay Ups Delilah 70 den
  Slechts € 24,95
  De Delilah Stay Ups (dijkousen) 70 den is uitermate geschikt voor vrouwen die langdurig staan of zitten, stimuleren de bloedcirculatie en geven aangename steun en gevoel in de benen.
  Levertijd 2-3 werkdagen
 8. Stay Ups Delilah 140 den
  Slechts € 26,95
  De Delilah Stay Ups (dijkousen) 140 den zijn uitermate geschikt voor vrouwen die langdurig staan of zitten, stimuleren de bloedcirculatie en geven aangename steun en gevoel in de benen.
  Levertijd 2-3 werkdagen
 9. Steunkousen Delilah 140 den
  Slechts € 18,95
  De Delilah steunkousen (kniekousen) 140 den zijn uitermate geschikt voor vrouwen die langdurig staan of zitten, stimuleren de bloedcirculatie en geven aangename steun en gevoel in de benen.
  Levertijd 2-3 werkdagen
 10. Steunkousen Delilah Sigvaris
  Waardering:
  60% of 100
  Slechts € 17,95
  De Delilah steunkousen zijn uitermate geschikt voor vrouwen die langdurig staan of zitten, stimuleren de bloedcirculatie en geven aangename steun en gevoel in de benen.
  Levertijd 2-3 werkdagen

Producten 1-10 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren