Eten en Drinken

Hulpmiddelen bij eten en drinken voor mensen met een functiebeperking, om de zelfredzaamheid van de gebruiker als eventueel de fysieke belasting van zorgverleners tijdens de dagelijkse werkzaamheden te verbeteren. Er zijn verschillende soorten hulpmiddelen te verkrijgen zoals bestek, bekers en kookgerei. Bijvoorbeeld is er aangepast bestek voorzien van een verdikte handgreep of bestek geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik. Van sommige series kunt u het aangepaste bestek als één set bestellen of in losse onderdelen. Ook kunnen van enkele series de lepels en vork, indien gewenst in een hoek worden gebogen en daardoor individueel aan te passen. Wij hebben verscheidene hulpmiddelen voor eten en drinken in ons assortiment, deze kunt u snel, veilig een eenvoudig online kopen. Heeft u een vraag, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar met een goed advies.

Producten 1-10 van 32

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Conische warmhoudbeker met deksel
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 25,00
  Deze conische warmhoudbeker met deksel zorgt ervoor dat u extra lang kan genieten van uw koude of warme drank. Daarnaast heeft de beker een extra groot handvat voor goede grip en een conische binnenkop om makkelijker te drinken. Onderstaand kunt u de gewenste kleur van de beker en type deksel kiezen.
 2. Warmwaterbord voor volwassenen
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 40,00
  Warmwaterbord voor volwassenen, om eten voor een langere periode warm of juist koud te houden. Door de antislip ringen aan de onderkant staat het warmwaterbord stevig op tafel. Dit vergemakkelijkt zelfstandig en eenhandig eten. U kunt kiezen uit twee maten en twee kleuren.
 3. Snijplank Eenhandig
  Speciale prijs € 53,95 Normale prijs € 70,00
  Snijplank Eenhandig met opstaande rand. Speciaal ontworpen voor éénhandig gebruik in de keuken. Met ergonomisch geplaatste pinnen om makkelijker te smeren en om eten op te prikken om te snijden en schaven.
 4. Drinkbeker Dysfagie
  Speciale prijs € 58,95 Normale prijs € 60,00
  Niet elke beker is geschikt voor het gebruik bij slikproblemen. De Dysfagie Drinkbeker - RiJe Cup - is speciaal ontworpen voor mensen met slikproblemen en motorische stoornissen.
 5. Automatische Potopener
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 40,00
  Open potten moeiteloos met deze Automatische Potopener. De potopener is ergonomisch gevormd zodat deze met 1 hand kan worden bediend, met een eenvoudige druk op de knop wordt de deksel van de pot gedraaid.
 6. Ijsjeshouder
  Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 7,00
  Met de ijsjeshouder heeft u geen geknoei meer, geen plakhanden, niet meer omkleden en niet meer met een doekje achter de kinderen aan. Zo fijn kan het eten van een ijsje zijn! Geschikt voor zowel hoorntjes als ijsjes met een plat stokje.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 7. Potopener
  Speciale prijs € 6,99 Normale prijs € 7,50
  Met de Potopener en een kleine inspanning laat u het vacüum uit de pot ontsnappen waardoor de deksel gemakkelijk te openen is. De originele 's werelds makkelijkste pottenopener. De Potopener door diverse reuma fondsen en wereldwijd gepatendeerd. Winnaar van diverse prijzen.
 8. WaterTracker Waterfles
  Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 15,00
  De WaterTracker is een handige waterfles met de ingebouwde teller houdt u de dagelijkse vochthuishouding op peil. Door de speciale tuitvorm drinkt u makkelijk en zonder te morsen
 9. Anti-Slip Flesopener
  Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50
  Met de Anti-Slip Flesopener opent u flessen zonder veel kracht te gebruiken. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en flexibel aan en geeft een uitstekende grip voor het openen van flessen in verschillende maten.
 10. Drinkbeker Draaibaar Handvat
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 50,00
  Drinkbeker Draaibaar Handvat maakt gebruik van de zwaartekracht om de beker rechtop te houden totdat u klaar bent om te drinken. Unieke voordelen
  1 . Zwaartekracht houdt de drinkbeker rechtop
  2 . Til zonder uw pols te buigen
  3 . Verminder de kans op morsen
  4 . Vastpakken zonder uw lichaam te draaien
  5 . Minder ver voorover leunen in liggende positie

Producten 1-10 van 32

per pagina
Van hoog naar laag sorteren