Schouderbraces

Orthopedische en medische schouderbandages en schouderbraces, ter preventie en behandeling van schouderklachten.

Kwaliteit schouderbraces met de beste werking

Bent u op zoek naar de beste schouderbrace? Orthocor biedt de beste schouderbraces van gerenommeerde merken zoals Push, Thuasne, PSB en Bauerfeind. De schouderbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Door de schouderbraces zorgvuldig en deskundig te selecteren, bent u verzekerd van schouderbraces die voldoen aan de hoogste eisen en hierdoor de beste werking geven.

Hoe werkt een schouderbrace

Een schouder is een redelijk instabiel gewricht, waardoor de schouderspieren vaak grote krachten en belasting moeten verwerken. De meest voorkomende schouderklachten zijn; overbelasting van de schouder en schouder ontwrichting (schouder uit de kom, schouderluxatie). Dit kan voorkomen tijdens werken of andere dagelijkse activiteiten maar er is ook een schouderbrace voor sporten.
Ter preventie: Een schouderbraces kan beschermen bijvoorbeeld tijdens contactsporten zoals voetbal.
Ter behandeling: Kan een schouderbrace de beweging ondersteunen en/of beperken. Zodat de schouder kan herstellen na een operatie of blessure en de schouderpijn vermindert. Ook schouder artrose kan behandeld worden met een schouderbrace.

Schouderbrace advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met schouderblessures. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste schouderbrace. Voordelig, veilig en snel de beste schouderbraces kopen bij orthocor.nl.

Producten 1-10 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Houding Correctie Brace Orthocor
  Waardering:
  100% of 100
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 35,00
  De houding correctie brace houdt uw schouders en bovenrug recht. Hierdoor krijgt u een goede houding. Dit helpt rugklachten voorkomen of verminderen. Daarnaast kunt u door een goed postuur meer zelfvertrouwen krijgen en uitstralen.
  Door het minimalistisch ontwerp is de brace goed onder kleding te dragen en heeft een goed draagcomfort. Met de klittenbandsluiting is de brace eenvoudig en perfect op maat te maken.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 2. Sleutelbeenbrace Ligaflex Clavicula
  Waardering:
  82% of 100
  Speciale prijs € 30,50 Normale prijs € 35,00
  Sleutelbeenbrace ter immobilisatie van het sleutelbeen. Te gebruiken bij:
  - behandeling van sleutelbeenbreuken
  - geïrriteerde of gescheurde banden, spieren, pezen en aanhechtingen tussen het sleutelbeen en schouderblad
  - verbetering van de juiste lichaamhouding

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 3. Push med Schouderbrace
  Slechts € 52,95
  De Push med Schouderbrace fixeert de boven- en onderarm voor een goede ondersteuning en effectieve behandeling van diverse schouderblessures. De brace is makkelijk aan te trekken en individueel instelbaar voor een goede pasvorm en draagcomfort. De Schouderbrace is o.a. te gebruiken bij een gebroken sleutelbeen, schouderluxatie (schouder uit de kom), immobilisatie van het schoudergewricht na een operatie, Slijmbeursontsteking (PHS), Frozen shoulder en bij gedeeltelijke verlamming (hemiparese).
 4. Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace
  Waardering:
  80% of 100
  Slechts € 89,50
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind OmoTrain schouderbrace, actieve schouderbandage stabiliseert en ondersteunt het schoudergewricht. Onder andere te gebruiken: tegen schouderluxatie, artrose en slijmbeursontsteking.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 5. Bauerfeind OmoLoc Schouderbrace
  Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 95,00
  De Bauerfeind OmoLoc Schouderbrace is zeer geschikt voor immobilisatie van de schouder na een operatie of nadat u een schouder uit de kom hebt gehad. De schouderbrace is eenvoudig, door middel van klittenband, op maat te maken voor de gebruiker en biedt hierdoor een betrouwbare fixatie van de arm.
 6. McDavid schouderbrace
  Waardering:
  67% of 100
  Slechts € 104,95
  De mcdavid schouderbrace is een verstelbare neopreen schouderbandage die ideaal is voor het verminderen van de pijn veroorzaakt door verrekkingen, verzwikkingen, bursitis en tendinitis.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 7. Schouderbrace Neopreen
  Waardering:
  77% of 100
  Speciale prijs € 31,95 Normale prijs € 40,00
  De schouderbrace steunt het schoudergewricht en verschaft tevens een temperatuurregulerend effect. Waardoor de bloedsomloop verbetert en vermindert de kans op contracturen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 8. Armdraagband
  Speciale prijs € 26,95 Normale prijs € 30,00
  Armdraagband als immobilisatiesteun voor het schoudergewricht. Schouderbrace voor het fixeren en steunen van de elleboog.
 9. Schouder Ondersteuning
  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 55,00
  De schouder ondersteuning vermindert pijn van de hoge rug en corrigeert de schouder.
 10. Bauerfeind Omotrain S Schouderbrace
  Speciale prijs € 89,50 Normale prijs € 100,00
  Actie: Gratis verzending De Omotrain S schouderbrace kan preventief worden ingezet voor lichte stabilisatie en tijdens dagelijkse activiteiten en sporten.

Producten 1-10 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren