Beddengoed

Bestel uw beddengoed direct bij Orthocor.nl. In ons assortiment vindt u onder andere anti allergie matrasbeschermers, incontinentie onderleggers, incontinentie matrasbeschermer en ander beddengoed. Veel allergische klachten ontstaan tijdens het slapen, de oorzaak hiervan is vaak het beddengoed. Het beddengoed bevat namelijk erg veel allergenen. Ook in het geval van incontinentie is het natuurlijk belangrijk dat uw bed goed. beschermd is. Met het wasbare Orthocor beddengoed kan dat ook. Snel, veilig en eenvoudig beddengoed kopen bij Orthocor.nl.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Waterdichte matrasbeschermer
  Waardering:
  85% of 100
  Speciale prijs € 26,95 Normale prijs € 35,00
  Wasbare antiallergeen, antihuisstofmijt en incontinentie waterdichte matrasbeschermer. Behandeld met Sanitized wat een barrière vormt tegen schimmels, bacteriën en huisstofmijt. De Waterdichte matrasbeschermer is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, Fitted voor alleen de bovenzijde en Full omsluit de boven- en onderzijde.
 2. Incontinentie Onderlegger
  Waardering:
  98% of 100
  Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 25,00
  Incontinentie Onderlegger - Platte en comfortabele wasbare incontinentie onderlegger die het matras beschermt. De onderlegger is verkrijgbaar in twee uitvoeringen met of zonder instopstroken, de instopstroken zorgen ervoor dat de onderlegger beter op zijn plaats blijft liggen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren