Reuma

Verlicht pijn en stijfheid met een brace voor de enkel

Reuma brace voor de enkel nodig? Orthocor heeft deze enkelbraces met zorg geselecteerd en wij maken alleen gebruik van gerenommeerde merken zoals Bauerfeind en Push, zodat u verzekerd bent van de beste werking en kwaliteit.

Reuma Enkel Oorzaken en Symptomen

Reuma of Reumatoïde Artritis is een aandoening welke betrekking kan hebben op verschillende gewrichten in het gehele lichaam. Waardoor mensen reuma krijgen is nog niet bekend. Voet en enkel problemen zijn een van de meest voorkomende problemen van mensen met reuma. Veel voorkomende symptomen zijn pijn, zwelling en stijfheid in de voet en enkel, ook kan de enkel warm aanvoelen.

Reuma enkelbrace

Een enkelbrace voor reuma geeft ondersteuning, zodat uw klachten kunnen verminderen en de aandoening tot rust kan komen. Daarnaast kan de compressie van een enkelbrace ook zorgen dat zwellingen verminderen.
Om reuma met zekerheid vast te stellen en welke mogelijke behandeling voor uw situatie geschikt is, wordt vastgesteld door een reumatoloog.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Push Ortho Aequi Enkelbrace
  € 84,95
  De Push ortho Enkelorthese Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort.
 2. Bauerfeind Malleotrain Plus Enkelbrace
  Waardering:
  87% of 100
  Speciale prijs € 68,50 Normale prijs € 89,00
  De Bauerfeind MalleoTrain Plus heeft van de verschillende malleotrains het hoogste beschermingsniveau. Door gebruik te maken van pelottes en een strapsysteem, geeft de brace verhoogde stabiliteit en effectieve bescherming tegen en na een verzwikking of bandzwakte.
 3. Bauerfeind Malleotrain S Enkelbrace
  Waardering:
  82% of 100
  Slechts € 47,00
  Actie: Gratis verzending De Bauerfeind Malleotrain S enkelbrace geeft de enkel ondersteuning bij fysieke inspanningen. Te gebruiken wanneer het bandapparaat van de voet is verzwakt, zoals na een operatie, bij lichte verstuikingen of herhaalde overbelasting.
 4. Bauerfeind MalleoTrain Enkelbrace
  Waardering:
  90% of 100
  Slechts € 61,50
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoTrain, actieve enkelbrace met visco-elastische pelotte voor een anatomische vorm en stabiliserende werking op de spieren. Te gebruiken bij onder andere: artrose, enkelverstuiking en lichte bandinstabiliteit.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren