keurmerkusp

Verstuikte Enkel

Brace ter ondersteuning van een Verstuikte Enkel

Bij een verstuikte enkel kunnen de enkelbanden verrekt zijn. Om de enkel te laten herstellen en toekomstige verstuikingen te voorkomen kan een enkelbrace uitkomst bieden.

Oorzaken en Symptomen Verstuikte Enkel

Wanneer u uw enkel verstuikt ( vaak ook "verzwikken" of "door de enkel gaan" genoemd), klapt de voet naar binnen en uw enkel naar buiten. De de enkelbanden en het gewrichtskapsel moeten nu de belasting opvangen, hierdoor komen de enkelbanden aan de buitenkant onder spanning te staan en kunnen verrekken (Distorsie).
Men ervaart een stekende pijn aan de buitenkant van de enkel, soms is het nog mogelijk om met matige pijn door te lopen. Er ontstaat vaak een zwelling en soms ook een bloeduitstorting op of onder de enkel.

Enkelbrace voor een Verstuikte Enkel

Een enkelbrace biedt ondersteuning en compressie. Hierdoor krijgt de enkel rust en kan deze zich herstellen, daarnaast kan de compressie zorgen dat zwellingen worden verminderd. Orthocor heeft een ruim assortiment enkelbraces voor een verstuikte enkel, van gerenommeerde merken, zodat u gegarandeerd bent van de beste werking en kwaliteit.

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 1. bauerfeind malleotrain enkelbrace

  Bauerfeind MalleoTrain Enkelbrace

  2 review(s)
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoTrain, actieve enkelbrace met visco-elastische pelotte voor een anatomische vorm en stabiliserende werking op de spieren. Te gebruiken bij onder andere: artrose, enkelverstuiking en lichte bandinstabiliteit. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 65,00

  Orthocor prijs: € 61,50

 2. Bauerfeind MalleoLoc

  Bauerfeind MalleoLoc Enkelbrace

  2 review(s)
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoLoc, Stabiliserende enkelbrace bijvoorbeeld bij verrekking van de kapselbanden en chronische bandinsufficiëntie zodat verzwikking wordt voorkomen. De brace kan gedragen worden in confectie- of sportschoenen. Normaal afrollen van de voet blijft mogelijk. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 92,00

  Orthocor prijs: € 79,00

 3. push med enkelbrace

  Push med Enkelbrace

  6 review(s)
  De Push med Enkelbrace biedt extra steun aan het enkelgewricht door gebruik te maken van 2 elastische banden, die de functie hebben van een tapebandage.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 85,00

  Orthocor prijs: € 69,95

 4. Bauerfeind Malleotrain S

  Bauerfeind Malleotrain S Enkelbrace

  8 review(s)
  Actie: Gratis verzending De Bauerfeind Malleotrain S enkelbrace geeft de enkel ondersteuning bij fysieke inspanningen. Te gebruiken wanneer het bandapparaat van de voet is verzwakt, zoals na een operatie, bij lichte verstuikingen of herhaalde overbelasting. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 59,95

  Orthocor prijs: € 47,00

 5. Push Sports Enkelbrace 8

  Push Sports Enkelbrace 8

  6 review(s)
  De figuur 8 bandenconstructie van de Push Sports Enkelbrace 8 zorgt voor een goede en comfortabele ondersteuning, ook geschikt voor sporten zonder schoen. Te gebruiken:
  • Ter preventie van terugkerend enkelletsel
  • Bij een lichte verstuiking of verzwikking van de enkel
  • Bij kapselirritatie
  • Bij lichte instabiliteit van de enkel

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 40,00

  Orthocor prijs: € 29,95

 6. Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps

  Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps

  2 review(s)
  De Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps is een product van topkwaliteit en wordt gekenmerkd door lichtgewicht nylon: vinyl weefsel met straps voor compressie die altijd aangepast kunnen worden zonder de schoen uit te doen. Geschikt bij matige enkel problemen zoals instabiliteit en pijn.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 40,00

  Orthocor prijs: € 29,95

 7. ASO Enkelbrace

  ASO Enkelbrace

  9 review(s)
  - hét alternatief voor tape en eenvoudiger aanleggen - inclusief uitneembare kunststof verstevigingselementen - hoog draagcomfort met oersterke materialen - Deze combinatie zorgt dat met name bij sporters, de ASO enkelbrace zeer geliefd is.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 69,00

  Orthocor prijs: € 56,00

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster