Personenweegschalen

Elektronische & Digitale personenweegschalen lees je af met behulp van cijferaanduiding in een lcd-display. Vroeger ging dit doormiddel van een analoge wijzer. Voor digitale personen weegschalen bestaan extra's, zoals: * Het meten van vetpercentage en watermassa. * Een memoryfunctie waarmee het mogelijk is het gewicht van meerdere personen op te slaan. * Het meten en berekenen van gegevens als orgaanvetwaarde, botmassa, ruststofwisseling, stofwisselingsleeftijd, spiermassa en, fysieke conditie. Met een personenweegschaal kunt u meestel tot op 100 gram nauwkeurig zien wat uw gewicht is.
Snel, veilig en eenvoudig de beste personenweegschalen kopen bij Orthocor.nl.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Digitale Personenweegschaal
  Speciale prijs € 24,99 Normale prijs € 30,00
  Met trots vermelden wij dat de consumentenbond deze digitale personenweegschaal bekroond heeft tot 'Beste Koop' van 2015. De personenweegschaal heeft een ultra flat design en 4 nauwkeurige sensoren voor een exacte meting. Een scherpe prijs/kwaliteit verhouding, een topper in zijn prijsklasse!

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 2. Elektrische Personenweegschaal PS
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 35,00
  De elektrische personenweegschaal PS bevat de nieuwste weegtechniek met vier individuele sensoren. Waardoor zeer precies uw gewicht wordt bepaald. De bovenzijde is gemaakt van 5 mm veiligheidsglas in een grijze kleur. De weegschaal is geschikt voor een lichaamsgewicht tot 150 kg. Hij schakelt automatisch aan en uit bij het op- en afstappen.
 3. Elektronische personenweegschaal PSW
  Speciale prijs € 32,10 Normale prijs € 40,13
  Elektronische personenweegschaal PSW - Groot, makkelijk af te lezen, display...
 4. Personenweegschaal
  Speciale prijs € 47,95 Normale prijs € 59,94
  Deze handige personenweegschaal, voor een complete lichaamsanalyse! Meet het gewicht, lichaamsvet en -vocht, de spier- en botmassa’s en de BMI. De personenweegschaal is gemaakt van stevig kunststof en veiligheidsglas.
 5. Personenweegschaal PSL
  Speciale prijs € 41,50 Normale prijs € 51,88
  Personenweegschaal PSL - Gewichtscontrole met aantrekkelijk design...
 6. Personenweegschaal Analoog
  Speciale prijs € 39,99 Normale prijs € 50,00
  De analoge weegschaal met een trendy retro-design en een volledig zichtbare schaal. Geen batterijen, ingewikkelde handleidingen en instellingen nodig.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren