keurmerkusp

Peesontsteking (Tendinitis)

Tendinitis is een peesontsteking. Specifiek voor de enkel kan er sprake zijn van Peroneus tendinopathie, dit is een overbelastingsletsel van de peroneuspees en geeft vaak een pijnlijk en stijf gevoel aan de buitenzijde van de enkel.

Peesontsteking Enkelbrace

Een enkelbrace zorgt voor gewricht mobilisatie waardoor rust kan worden gegeven aan de enkel. De enkel kan sneller herstellen en de pijn kan voor het grootste deel verdwijnen. In deze categorie hebben wij enkelbraces geselecteerd tegen tendinitis of peesontsteking aan de enkel. De enkelbraces zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Push en Bauerfeind, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en werking.

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 1. push med enkelbrace

  Push med Enkelbrace

  6 review(s)
  De Push med Enkelbrace biedt extra steun aan het enkelgewricht door gebruik te maken van 2 elastische banden, die de functie hebben van een tapebandage.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 85,00

  Orthocor prijs: € 69,95

 2. Bauerfeind Malleotrain S

  Bauerfeind Malleotrain S

  8 review(s)
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind Malleotrain S - De MalleoTrain® S is speciaal ontwikkeld om de enkel te ondersteunen Meer Informatie

  Adviesprijs: € 59,95

  Orthocor prijs: € 47,00

 3. Push Ortho Aequi Enkelbrace

  Push Ortho Aequi Enkelbrace

  De Push ortho Enkelorthese Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 99,00

  Orthocor prijs: € 84,95

 4. ASO Enkelbrace

  ASO Enkelbrace

  9 review(s)
  - hét alternatief voor tape en eenvoudiger aanleggen - inclusief uitneembare kunststof verstevigingselementen - hoog draagcomfort met oersterke materialen - Deze combinatie zorgt dat met name bij sporters, de ASO enkelbrace zeer geliefd is.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 69,00

  Orthocor prijs: € 56,00

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster