Zwelling

Brace tegen zwelling (Vocht) in de enkel

Na een enkelblessure zoals een verzwikking, ontstaat er vaak een zwelling (vochtophoping) op of onder de enkel. Om de zwelling te verminderen, is het goed om na het koelen rondom het enkelgewricht en de zwelling druk uit te oefenen.

Zwelling enkelbrace

Orthocor heeft met de zorg deze enkelbraces geselecteerd welke kunnen helpen zwellingen te verminderen. De enkelbraces zijn uitgebreid getest en worden door onze cliënten als zeer goed ervaren bij deze klachten. De braces zijn van gerenommeerde merken zoals Push en Bauerfeind, zodat u verzekerd bent van de beste werking en kwaliteit.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Enkelbrace Kind
  Waardering:
  87% of 100
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  Enkelbrace kind - Deze enkelbrace is specifiek ontwikkeld voor zere of kwetsbare enkelgewrichten van kinderen. De enkelbrace geeft een goede ondersteuning en proprioceptie. Proprioceptie is een zintuig dat in dit geval helpt bij de stand, de houding en beweging van het enkelgewricht. De brace is geschikt bij bijvoorbeeld lichte verstuikingen en instabiliteit of overbelasting. Door het elastische en ademend materiaal is de brace ook zeer geschikt tijdens het sporten.
 2. Malleotrain S Open Hiel
  Waardering:
  76% of 100
  Speciale prijs € 47,00 Normale prijs € 59,95
  Malleotrain S Open Enkelbrace met open hiel, wat zorgt voor een beter vloercontact, vooral belangrijk is bij dansen, turnen of bepaalde vechtsporten.
 3. Bauerfeind Malleotrain Plus Enkelbrace
  Waardering:
  87% of 100
  Speciale prijs € 68,50 Normale prijs € 89,00
  De Bauerfeind MalleoTrain Plus heeft van de verschillende malleotrains het hoogste beschermingsniveau. Door gebruik te maken van pelottes en een strapsysteem, geeft de brace verhoogde stabiliteit en effectieve bescherming tegen en na een verzwikking of bandzwakte.
 4. Bauerfeind Malleotrain S Enkelbrace
  Waardering:
  82% of 100
  Slechts € 47,00
  Actie: Gratis verzending De Bauerfeind Malleotrain S enkelbrace geeft de enkel ondersteuning bij fysieke inspanningen. Te gebruiken wanneer het bandapparaat van de voet is verzwakt, zoals na een operatie, bij lichte verstuikingen of herhaalde overbelasting.
 5. Push Med Enkelbrace
  Waardering:
  90% of 100
  Slechts € 82,95
  De Push med Enkelbrace biedt extra steun aan het enkelgewricht door gebruik te maken van 2 elastische banden, die de functie hebben van tapen. De brace is geschikt voor matige klachten zoals: matige instabiliteit, (na-)behandeling van enkelfracturen, kapselirritatie, peesontsteking, artrose met instabiliteit en een voetballersenkel.
 6. Bauerfeind MalleoTrain Enkelbrace
  Waardering:
  90% of 100
  Slechts € 61,50
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoTrain, actieve enkelbrace met visco-elastische pelotte voor een anatomische vorm en stabiliserende werking op de spieren. Te gebruiken bij onder andere: artrose, enkelverstuiking en lichte bandinstabiliteit.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren