Polsbraces

Polsbraces, Polssteunen of Polsbandages helpen door de pols te stabiliseren, waardoor extreme bewegingsuitslagen voorkomen worden en de belastbaarheid van de pols verbeterd.

Een polsbrace die voldoet aan de hoogste eisen

Een ruim assortiment polsbraces voor optimale ondersteuning van uw pols in elke situatie. Orthocor biedt de beste polsbraces van gerenommeerde merken zoals Push, Thuasne, Push Sports en Bauerfeind. De polsbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Door de polsbraces zorgvuldig en deskundig te selecteren, bent u verzekerd van polsbraces die voldoen aan de hoogste eisen.

Polsbraces voor herstel en voorkom blessures

Polsblessures ontstaan vaak door continue, herhaaldelijke belasting van de pols, waardoor kleine scheurtjes in de pezen kunnen ontstaan. Orthocor polsbraces bieden het polsgewricht de juiste ondersteuning bij het buigen en strekken.
- Polsbraces ter behandeling; bij verschillende indicaties kan een polsbrace ter behandeling worden gebruikt, zoals bij een peesontsteking, RSI of als carpaal tunnel syndroom polsbrace.
- Polsbraces ter preventie; bij intensieve arbeid of sport zoals tennis en fitness kan het nodig zijn om een brace te dragen zodat blessures worden voorkomen, de Push Sports polsbrace wordt dan vaak gebruikt.

Polsbrace kopen & advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met polsblessures. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste polsbrace. Voordelig, veilig en snel de beste polsbraces kopen bij orthocor.nl.

Producten 1-10 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dynamics Carpaalorthese
  Speciale prijs € 99,95 Normale prijs € 120,00
  De Dynamics Carpaal orthese is een spalk die zorgt voor een optimale immobilisatie van uw polsgewricht (metacarpo-phalangeale (MCP) gewricht). De vingersteun brengt de hand in een functionele positie. Zodat bijvoorbeeld oefeningen ten behoeve van fysiotherapie tijdens het dragen van de orthese mogelijk zijn. De open constructie voorkomt transpiratie en maakt dat u de orthese gemakkelijk aan- en uit kan trekken. Waardoor lichaamsverzorging en wondverzorging gemakkelijker wordt. Dankzij een uitgebreid maatsysteem is de orthese ook geschikt voor kinderen.
 2. Pols Duimbandage
  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 65,00
  Deze bandage geeft zowel steun aan de pols als de duim. Gemaakt van geperforeerd neopreen; duurzaam, stevig, ademend, antimicrobieel en latexvrijmateriaal.
  Geschikt voor lichte tot matige klachten, zoals een peesontsteking, reuma, artrose en instabiliteit.
 3. Rugkorset Heren
  € 381,50
 4. Push Care Polsbrace
  Waardering:
  93% of 100
  € 37,95
  De Push care Polsbrace is ontwikkeld om compressie rond het polsgewricht te beiden. Waardoor de stabiliteit in het gewricht wordt verbeterd. Deze polsbrace is geschikt bij lichte polsklachten zoals lichte artrose, lichte reumatische klachten, lichte overbelastingsklachten en een lichte pols verstuiking.
 5. Bauerfeind ManuLoc Rhizo
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 75,00 Normale prijs € 95,00
  Bauerfeind ManuLoc Rhizo - Brace ter stabilisering van de pols en duim. Te gebruiken bij irritaties en blessures van zowel de pols als het duimbasis- en duimzadelgewricht.
 6. Push Sports Polsbrace
  Waardering:
  88% of 100
  Slechts € 32,95
  De Push Sports polsbrace is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens het sporten en geeft de juiste ondersteuning bij het strekken en buigen van het polsgewricht. Te gebruiken bij:
  - preventie van polsblessures
  - verhoogde speling of instabiliteit in het polsgewricht
  - overbelasting en aanhoudende pijn

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 7. Push med Polsbrace
  Waardering:
  97% of 100
  Slechts € 64,95
  De Push med Polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. Deze polsbrace is geschikt bij matige tot matige tot ernstige klachten, bijvoorbeeld: RSI, reuma, carpaal tunnel syndroom (cts), artrose, verstuikingen en instabiliteit.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 8. Bauerfeind ManuLoc Polsbrace
  Waardering:
  94% of 100
  Slechts € 68,00
  Bauerfeind ManuLoc, de polsbrace immobiliseert de pols, maar laat een functionele grijpbeweging toe. Foute belastingen worden vermeden. Onder andere te gebruiken bij: Carpaaltunnelsyndroom en pols instabiliteit.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 9. Bauerfeind ManuTrain Polsbrace
  Waardering:
  90% of 100
  Slechts € 67,50
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind ManuTrain, Actieve brace ter ondersteuning van het polsgewricht. Bij onder andere peesschedeontsteking, polsartrose of na blessures ontlast ManuTrain het polsgewricht.
 10. Ligaflex Manu
  Waardering:
  96% of 100
  Speciale prijs € 38,96 Normale prijs € 42,50
  De Ligaflex Manu Duimbrace is een stevige polsspalk en duimbrace met radiaal en palmair een aluminium spalk. Geschikt bij een peesontsteking, Quervain, instabiliteit en verstuiking.

Producten 1-10 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren