Krukken

Onbelast en stabiel lopen met elleboogkrukken van Orthocor.

Krukken zijn medische hulpmiddelen die gebruikt worden als iemand een aandoening heeft aan zijn been of benen. Ook bij het revalideren, zoals opnieuw leren lopen, zijn elleboogkrukken een belangrijk hulpmiddel. Elleboogkrukken kunnen zowel tijdelijk als permanent gebruikt worden.

Elleboogkrukken Overzicht

Er zijn veel verschillende soorten loopkrukken, afhankelijk van uw mobiliteitsprobleem of situatie kunt u in deze categorie de passend elleboogkrukken bestellen. Heeft u bijvoorbeeld krukken nodig na een operatie of ter herstel van een (lichte)sportblessure)? Het is verstandig u vooraf door uw behandeld arts of therapeut te laten adviseren welke krukken voor u het beste geschikt zijn. Orthocor biedt u een ruim gamma aan krukken. Deze zijn op te delen in 2 categorieën: elleboogkrukken en okselkrukken. Elleboogkrukken maken gebruik van de onderarm (elleboog, hand en pols) ter ondersteuning. De elleboogkrukken zijn verkrijgbaar met een open en gesloten manchet. Met een open manchet kunt u eenvoudiger de manchet verlaten. Het nadeel is dat u hierdoor minder stabiliteit hebt van de elleboogsteun. Ook zijn er specifiek voor kinderen diverse elleboogkrukken. Daarnaast is er een groot verschil in handvatten, sommige krukken hebben zachte comfort handvatten anderen hebben rechte handvatten van hard(er) kunststof.
Okselkrukken OKselkrukken maken gebruik van de oksel en hand om ondersteuning te geven. Okselkrukken geven meer stabiliteit dan elleboogkrukken, maar zijn minder makkelijk te gebruiken.
Alle krukken zijn gemaakt van aluminium en in hoogte verstelbaar.
Naast loopkrukken biedt Orthocor u ook andere mobiliteitshulpmiddelen zoals; rollators en looprekken.

Loopkrukken Advies

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met loophulpmiddelen. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van het juiste loopkrukken. Voordelig, veilig en snel de beste elleboogkrukken kopen bij dé krukken thuiszorgwinkel van Nederland.
Omdat het altijd enige oefening vergt om goed met de krukken te lopen hebben wij voor u enkele tips op een rij gezet om beter te lopen met elleboogkrukken. Onder andere het instellen en traplopen worden toegelicht.

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Loopkrukken Open Manchet
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 21,95
  Loopkrukken met open manchet zijn handig in gebruik omdat de arm gemakkelijker in en uit de manchet gaat. De loopkruk is lichtgewicht en dubbel instelbaar zodat deze goed afgestemd kan worden op uw lichaamslengte en armlengte. Worden per stuk geleverd.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 2. Okselkrukken
  Waardering:
  88% of 100
  Speciale prijs € 22,95 Normale prijs € 25,00
  Okselkrukken voor stevige ondersteuning tijdens het lopen met gewatteerde comfort steunen aan de bovenzijde en bij de handen. Worden per stuk geleverd.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 3. Krukken Opzetstuk voor in de sneeuw
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 15,96 Normale prijs € 19,95
  Krukken Opzetstuk voor in de sneeuw, met 5 spikes - Speciaal voor krukken met een diameter van 1,6 tot 2,2 cm.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Kinder elleboogkrukken
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 25,00
  Elleboogkrukken voor kinderen, gemaakt van sterk lichtgewicht aluminium. Dubbel instelbaar, zowel de hoogte van de kruk als de armsteun. Worden per stuk geleverd
 5. Globetrotter + krukken
  Waardering:
  99% of 100
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 45,00
  De Globetrotter + krukken verschaffen de gebruiker een groot comfort dankzij een zacht materiaal onder de drukpunten van de hand.
 6. Globetrotter loopkrukken
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 40,00
  Loopkrukken met Versterkte armsteun en een open manchet.
 7. Kinderkrukken dubbel verstelbaar
  Waardering:
  100% of 100
  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 50,00
  Lichtgewicht kinderkrukken, dubbel verstelbaar hebben een volledig draaiend manchet en...
 8. Elleboogkrukken Comfort
  Waardering:
  91% of 100
  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 59,00
  De ergonomische zachte handgreep van deze verstelbare comfort elleboogkrukken, garandeert een goede drukverdeling in de handpalm. De handgreep en manchet zijn afzonderlijk in hoogte verstelbaar.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 9. Ice Strap Schoenband
  Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 20,00
  De Ice Strap Schoenband heeft aan de onderzijde spikes aan de onderzijde, welke ervoor zorgen dat u grip heeft op ijs en sneeuw.
 10. Krukdop 22mm grijs
  Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
  Krukdop 22mm in de kleur grijs.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren