keurmerkusp

Gescheurde Enkelbanden

Een brace voor herstel bij gescheurde enkelbanden

Bent u opzoek naar een enkelbrace voor gescheurde enkelbanden? Orthocor heeft een ruim assortiment orthesen van spalken tot semi-rigide braces die het herstel kunnen bevorderen.

Oorzaken & Symptomen Gescheurde Enkelbanden

De meest voorkomende oorzaak is een draaiende bewegingen tijdens het sporten. Door een plotselinge beweging kan er een enkel verstuiking optreden, wat kan resulteren in verrekte maar ingescheurd of afgescheurde enkelbanden. Afhankelijk van de scheuring treed er pijn op, een volledig gescheurde enkelband doet niet direct flink pijn, een inscheuring doet vaak veel meer pijn. Daarnaast ontstaat er meestal een zwelling en bloeduitstorting zowel op als onder de enkel.

Gescheurde Enkelbanden Brace

Afhankelijk van de fase van herstel zijn er verschillende type braces. Vaak kan een fysiotherapeut helpen om een goed herstelproces te begeleiden. Een rigide-brace (spalk), deze wordt in de eerste fase van het herstel toegepast. Daarna volgt voor enkele weken tape of een semi-rigide brace. Daarna is het vaak verstandig om tijdens zware belastingen, zoals sporten, ook een brace te blijven dragen ter preventie.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 1. Bauerfeind MalleoLoc

  Bauerfeind MalleoLoc Enkelbrace

  2 review(s)
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoLoc, Stabiliserende enkelbrace bijvoorbeeld bij verrekking van de kapselbanden en chronische bandinsufficiëntie zodat verzwikking wordt voorkomen. De brace kan gedragen worden in confectie- of sportschoenen. Normaal afrollen van de voet blijft mogelijk. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 92,00

  Orthocor prijs: € 79,00

 2. push med enkelbrace

  Push med Enkelbrace

  6 review(s)
  De Push med Enkelbrace biedt extra steun aan het enkelgewricht door gebruik te maken van 2 elastische banden, die de functie hebben van een tapebandage.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 85,00

  Orthocor prijs: € 69,95

 3. Bauerfeind CaligaLoc

  Bauerfeind CaligaLoc Enkelspalk

  De Bauerfeind CaligaLoc is een functionele enkelspalk met het hoogste beschermingsniveau. Wordt gebruikt voor de conservatieve therapie van een enkelbandruptuur, na bandoperaties of bij chronische instabiliteit waarbij een operatie een contra-indicatie is.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 150,00

  Orthocor prijs: € 129,00

 4. McDavid Enkelbrace V

  McDavid Enkelbrace V

  De McDavid Enkelbrace V is een revolutionaire sport enkelbrace met flexibele scharnier, welke een maximale vorm van bescherming en comfort biedt aan atleten van alle leeftijden. Meer Informatie

  Adviesprijs: € 79,00

  Orthocor prijs: € 59,95

 5. ASO Enkelbrace

  ASO Enkelbrace

  9 review(s)
  - hét alternatief voor tape en eenvoudiger aanleggen - inclusief uitneembare kunststof verstevigingselementen - hoog draagcomfort met oersterke materialen - Deze combinatie zorgt dat met name bij sporters, de ASO enkelbrace zeer geliefd is.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

  Meer Informatie

  Adviesprijs: € 69,00

  Orthocor prijs: € 56,00

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster