Rolstoelen

Wilt u een rolstoel kopen? Orthocor is de specialist in rolstoelen en rolstoel accessoires! Wanneer u zich thuis of buitenshuis moeilijk zelfstandig kunt verplaatsen, dan vindt u bij Orthocor.nl een ruim aanbod aan rolstoelen. Met een rolstoel bent u mobiel en onafhankelijk. Wij zijn gespecialiseerd in rolstoelen en bijbehorende accessoires voor de rolstoel. Er zijn verschillende soorten rolstoelen zoals; lichtgewicht, handbewogen en elektrische rolstoelen. Wij maken het voor u mogelijk om eigenaar te worden van rolstoelen, die naar uw wensen en behoefte kan worden afgestemd. U bent binnen enkele uren mobiel en kunt weer gaan waar u wilt. Wij zijn er van overtuigd u een betrouwbare, veilige en betaalbare rolstoel te leveren. Gebruik een traagschuim rolstoelkussen in uw rolstoel en ontdek het gemak.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lichtgewicht Rolstoel
  Speciale prijs € 384,50 Normale prijs € 450,00
  Deze lichtgewicht rolstoel is gemakkelijk te transporteren. De wielen en de voetsteunen kunnen snel worden verwijderd: het frame is compact en licht (9 kg).
 2. Opvouwbare Rolstoel Classic DF
  Slechts € 379,00
  De Classic DF is een opvouwbare rolstoel met een robuust stalen frame en een comfortabele zitting.
 3. G-Lite Pro Rolstoel
  Speciale prijs € 369,00 Normale prijs € 449,00
  De G-Lite Pro rolstoel is de meest lichtgewicht en meest compacte opvouwbare uit ons assortiment. De rolstoel is dus zeer geschikt om mee te nemen en te gebruiken als actieve rolstoel.
 4. Vervoerstoel Lichtgewicht
  Speciale prijs € 249,00 Normale prijs € 378,00
  Een vernieuwende, lichtgewicht en ultiem meeneembare transportstoel. Op zoek naar een transportstoel voor een dagje uit of een vakantie? De Vervoerstoel Lichtgewicht is hiervoor de perfecte kandidaat. Met zijn fijne rijeigenschappen is de stoel zeer geschikt voor bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin, een wandeling in het park, of om mee te nemen op vakantie. Inclusief handige reistas.
 5. Transportstoel
  Speciale prijs € 199,95 Normale prijs € 260,00
  Degelijke opvouwbare transportstoel met wegklapbare en uitneembare voetsteunen met kuitbanden. De armleuningen zijn ook af te nemen en wegklapbaar.
 6. Actief Rolstoel
  Speciale prijs € 1.499,00 Normale prijs € 1.800,00
  De actief rolstoel is een echte lichtgewicht opvouwbare rolstoel voor de veeleisende gebruiker. Met een transportgewicht van slechts 10 kg
 7. Sportrolstoel Sports Active
  Speciale prijs € 1.339,00 Normale prijs € 1.480,00
  De Sports Active is de ideale recreatie sportrolstoel. Het unieke kruisframe garandeert een super compact opvouwbaar frame met uitstekende rijeigenschappen.
 8. Rolstoel Pro Comfort
  Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 479,00
  NIEUWE Versie - Nu standaard met anti-tip wielen voor extra veiligheid, en daarnaast zitdiepte in armleuninghoogte instelling. De rolstoel Pro Comfort is een degelijke en makkelijk te hanteren rolstoel. Vanuit de basis wordt deze transportrolstoel heel uitgebreid geleverd, zoals instelbare duwhandvatten en voetsteunen en wegklapbare armleuningen. Daarnaast is de rolstoel uit te rusten handige en comfortabele opties, zoals een traagschuim rolstoelkussen en rolstoeltas.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Actieve Rolstoel

Rolstoelgebruikers willen een leven leiden dat zo functioneel mogelijk is binnen hun mogelijkheden. De zittende positie is een belangrijke bepalende factor voor dit functionele vermogen. Manuele actieve rolstoelen is een specifieke groep binnen de rolstoelen, waarbij het ontwerp van het frame de zitpositie bepaalt. Een grondig begrip van de gebruikersbehoeften en hoe frameafmetingen de zitkarakteristieken kunnen beïnvloeden, is essentieel om het gebruik te optimaliseren. Wij kunnen u helpen bij de meest essentiële metingen die u moet doen tijdens uw keuze voor een actieve rolstoel. En hoe deze de mogelijkheden van de gebruiker kunnen beïnvloeden.

Hoe doe je een goede rolstoelpassing?

De juiste rolstoel valt of staat met een goede rolstoelpassing. Ondanks de verschillende methoden, zijn velen het erover eens dat een rolstoelpassing de individuele kansen moet benutten van de cliënt. Denk aan mobiliteit, ondersteuning, gezondheid, veiligheid en het deelnemen aan de maatschappij.