• Home
  • Bauerfeind GenuTrain A3 Kniebrace

Bauerfeind GenuTrain A3 Kniebrace

Waardering:
73% of 100
Actie: Gratis verzending De GenuTrain A3 kniebrace is een actieve bandage voor de behandeling tegen gewrichtspijn zoals artrose, een geïrriteerd kniegewricht of mediale meniscusscheur. De brace is gemaakt van flexibel en anatomisch breiwerk, waardoor deze ook bij sporten zoals hardlopen of uitvoerende beroepen zeer prettig te dragen is.
Speciale prijs € 89,95 Normale prijs € 99,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De Genutrain A3 is een actieve kniebrace tegen gewrichtspijn zoals artrose

De GenuTrain A3 kniebrace - is geschikt voor de behandeling van verschillende soorten knieklachten: zoals artrose, een geïrriteerd kniegewricht, complexe kniepijn of een foute positie van de knieschijf (lateralisatie van de patella). Via een in het elastische gebreide weefsel geïntegreerde, anatomisch gevormde pelotte (elastisch drukkussen) oefent de bandage bij elke beweging een gerichte, genezingsbevorderende massage met wisselende druk op het gewricht en de spieren uit.

Indicaties

  • Irritaties en artrose, vooral bij gonartrose (ook pijnlijke aanhechtingen, tendomyopathie, posttraumatisch en postoperatief)
  • Gonalgie bij functionele instabiliteit als gevolg van spierdysbalans
  • Patellalateralisatie
  • Mediale meniscusscheur
  • Mediale gonartrose

Maatvoering in centimeters

Zie ook de bovenstaande afbeelding voor het opmeten van de juiste maat en de maattabel.
                         1                     2
Maat 1          28-31            38-41
Maat 2          31-34            41-44
Maat 3          34-37            44-47
Maat 4          37-40             47-50
Maat 5          40-43            50-53
Maat 6          43-46            53-56


Kenmerken GenuTrain A3 Kniebrace

  • masseert en vermindert kniepijn
  • ademend Train-breisel voor hoog draagcomfort
  • ideaal voor actieve personen

Stabiliseert en stimuleert

De GenuTrain A3 kniebrace (“Anti Arthros Algos” = “tegen gewrichtspijn”) werkt door middel van een massage met wisselende druk op de typische pijnpunten van de knie. Het driedimensionale actieve Train-breiwerk ondersteunt de musculaire stabilisatie van het kniegewricht. De geïntegreerde, viscoelastische pelotte voorkomt dat de knieschijf lateraliseert, voorkomt pijn en masseert het omliggende weefsel. Oedeem en bloeduitstortingen verdwijnen op deze manier sneller.

Effectief en comfortabel

Het materiaal en de constructie van de GenuTrain A3 kniebrace zorgen ervoor dat de bandage medisch effectief en tegelijkertijd comfortabel is: met een zachter breiwerk in de knieholte, randen die minder druk uitoefenen, ademende materialen en een anatomische vorm. Twee aan de zijkant aangebrachte spiraalvormige baleinen zorgen ervoor dat de bandage perfect aan het been blijft liggen. De huid onder de bandage blijft aangenaam droog en kan blijven ademen. De huid wordt niet afgesnoerd.
Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken