Bauerfeind GenuTrain A3 Kniebrace

Waardering:
83% of 100
Actie: Gratis verzending De Bauerfeind GenuTrain A3 kniebrace is een actieve bandage voor de behandeling tegen gewrichtspijn zoals artrose, een geïrriteerd kniegewricht of mediale meniscusscheur. De brace is gemaakt van flexibel en anatomisch breiwerk, waardoor deze ook bij sporten zoals hardlopen of uitvoerende beroepen zeer prettig te dragen is.
Slechts € 89,95 Normale prijs € 99,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De Genutrain A3 is een actieve kniebrace tegen gewrichtspijn zoals artrose

De Bauerfeind GenuTrain A3 kniebrace - is geschikt voor de behandeling van verschillende soorten knieklachten: zoals artrose, een geïrriteerd kniegewricht, complexe kniepijn of een foute positie van de knieschijf (lateralisatie van de patella). Via een in het elastische gebreide weefsel geïntegreerde, anatomisch gevormde pelotte (elastisch drukkussen) oefent de bandage bij elke beweging een gerichte, genezingsbevorderende massage met wisselende druk op het gewricht en de spieren uit.

Indicaties

 • Irritaties en artrose, vooral bij gonartrose (ook pijnlijke aanhechtingen, tendomyopathie, posttraumatisch en postoperatief)
 • Mediale gonartrose
 • Artritis
 • Gonalgie bij functionele instabiliteit als gevolg van spierdisbalans
 • Patellalateralisatie
 • Mediale meniscusscheur

Maatvoering in centimeters

Zie ook de bovenstaande afbeelding voor het opmeten van de juiste maat en de maattabel.
     Omvang onder de knieschijf     Omvang 14cm boven de knieschijf
Maat 1          28-29                       35-41
Maat 2          29-32                       39-46
Maat 3          32-35                       42-51
Maat 4          35-38                       47-56
Maat 5          38-41                       51-60
Maat 6          41-44                       55-64
Maat 7          44-47                       59-68


Kenmerken GenuTrain A3 Kniebrace

 • Ondersteunt actieve personen bij gonartrose, masseert en vermindert kniepijn
 • Tweecomponenten pelotte stimuleert verschillende gebieden ter stabilisatie en vermindering van de pijn
 • Hoog draagcomfort dankzij het zachte ademende weefsel en de comfortzone bij de knieholte
 • Eenvoudig aan te trekken dankzij de aantrekhulp en de rekzone bij de kuit
 • Blijft goed zitten dankzij de anatomische pasvorm en de punt voor punt siliconisering

Stabiliseert en stimuleert

De GenuTrain A3 kniebrace (“Anti Arthros Algos” = “tegen gewrichtspijn”) werkt door middel van een massage met wisselende druk op de typische pijnpunten van de knie. Het driedimensionale actieve Train-breiwerk ondersteunt de musculaire stabilisatie van het kniegewricht. Het breiwerk van de GenuTrain A3 is anatomisch gevormd en zorgt er met de punt voor punt gesiliconiseerde bovenrand voor dat hij stevig blijft zitten bij het bewegen. Het zachte weefsel van de bandage, de compressie verlagende randen en de zachte achterzijde van de knie bieden hoog draagcomfort aan patiënten die gevoelig zijn voor druk. Een rekzone bij de kuit en een ergonomisch gevormde aantrekhulp bij de zijdelingse staven vergemakkelijken het aan- en uitdoen.
De geïntegreerde, viscoelastische pelotte voorkomt dat de knieschijf lateraliseert, voorkomt pijn en masseert het omliggende weefsel. Oedeem en bloeduitstortingen verdwijnen op deze manier sneller.

Tweecomponenten pelotte stimuleert verschillende gebieden ter stabilisatie en vermindering van de pijn

Door middel van de tweecomponenten pelotte en het spieractiverende compressieweefsel helpt ze bij beweging belastingpijn te verzachten, instabiliteit te compenseren en bewegingsbeperkingen tegen te gaan.

De tweecomponenten pelotte van de GenuTrain A3 omsluit de knieschijf ondersteunend. Door middel van de frictiezones met noppen stimuleert ze de gewrichtsstabiliserende musculus vastus medialis en de tibiaplateau rond de regelmatig ontstoken pes anserinus. Een drukmassagepunt van de pelotte werkt in op de voorste kniespleet aan de binnenkant van de knie en helpt om pijn rond de mediale kapselband te verminderen. Twee andere frictiepunten van de pelotte werken onder de knieschijf in op het vetlichaam van Hoffa, dat betrokken is bij de ontstekingsremmende immuunrespons.

Effectief en comfortabel

Het materiaal en de constructie van de GenuTrain A3 kniebrace zorgen ervoor dat de bandage medisch effectief en tegelijkertijd comfortabel is: met een zachter breiwerk in de knieholte, randen die minder druk uitoefenen, ademende materialen en een anatomische vorm. Twee aan de zijkant aangebrachte spiraalvormige baleinen zorgen ervoor dat de bandage perfect aan het been blijft liggen. De huid onder de bandage blijft aangenaam droog en kan blijven ademen. De huid wordt niet afgesnoerd.
4.15
Rating:
83% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht