Rugpijn hulpmiddelen pakket

Vier hulpmiddelen in 1 pakket die kunnen helpen om rugpijn en rugklachten te verlichten.
Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 60,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Rugklachten en rugpijn zijn erg vervelend en zeer lastig. Het belemmert de dagelijkse bezigheden en de bewegingsvrijheid. Daarom heeft Orthocor vier producten geselecteerd, die kunnen helpen om dit te verlichten.

Verlicht rugpijn en rugklachten

Het Rugpijn hulpmiddelen pakket bevat:
-1x aankleedhulp
De aankleedstok vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van jassen en broeken en het uittrekken van sokken zonder te hoeven bukken. De aankleedstok is 69 cm lang en voorzien van een multifunctionele haak. Tevens heeft de andere zijde een ringhaak. Deze kunt u gebruiken om uw ritssluitingen gemakkelijk dicht te trekken.

-1x verlengde badspons
De badspons met verlengd handvat zorgt ervoor dat men eenvoudig het hele lichaam kan wassen, bijvoorbeeld ook moeilijk bereikbare plaatsen zoals de rug. De zachte spons heeft een 44,5 cm lange steel en is comfortabel in gebruik. Wanneer de steel wordt verwarmd, kan deze in de gewenste positie gebogen worden.

-1x aantrekhulp voor het aantrekken van kousen
Deze sokaantrekker is geschikt voor het aantrekken van sokken, en kousen. De sok of kous brengt men eenvoudig over de aantrekhulp aan. Plaats de aantrekhulp op de grond terwijl men de banden vasthoudt. Men steekt de tenen in de ontstane opening en schuift de sok, kous of panty over de voet door de banden omhoog te trekken. De aantrekhulpen zijn alleen geschikt indien men met de handen bij de kuit kan komen.

-1x grijper met een lengte van 84 cm. Met de lichtgewicht grijper kan men voorwerpen pakken die buiten het bereik liggen. De grijper zorgt ervoor dat men voorwerpen van de grond of uit een hoge kast kan pakken, zonder hierbij te hoeven bukken of strekken. Het vergt slechts weinig kracht om een voorwerp op te pakken. Door de handgreep in te knijpen, gaat de grijper dicht en klemt deze zich vast rond het voorwerp. De grijper is geschikt voor het pakken van lichtgewicht voorwerpen zoals afstandsbedieningen, pennen, naalden en de krant. De lengte van de grijper is 84 cm.

De vier producten hebben één ding gemeen, ze zorgen ervoor dat men zelfstandig een aantal dingen kan blijven doen, zonder de rug te belasten.

Daarnaast kunt u bij Orthocor.nl ook kiezen uit een ruim assortiment rugbraces.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht