Grijper Lichtgewicht

Waardering:
85% of 100
Helping hand grijper lichtgewicht van aluminium, met magneetje en gekartelde bek, zodat voorwerpen stevig vast worden gepakt.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 25,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Helping hand grijpstok lichtgewicht - Met magneetje. De bek is aan de binnenkant voorzien van zacht anti-slip materiaal. Het aluminium zorgt dat de grijper zeer licht van gewicht is en toch sterk.

Deze lichtgewicht grijper is ontworpen voor mensen met beperkte bewegingsvrijheid. Met de grijper kan men voorwerpen pakken die buiten het bereik liggen. De grijper zorgt ervoor dat men voorwerpen van de grond of uit een hoge kast kan pakken, zonder hierbij te hoeven bukken of strekken. Het vergt slechts weinig kracht om een voorwerp op te pakken. Door de handgreep in te knijpen, gaat de grijper dicht en klemt deze zich vast rond het voorwerp. De grijper is geschikt voor het pakken van lichtgewicht voorwerpen zoals afstandsbedieningen, pennen, naalden en de krant.

De grijpzijde van de helping hand is degelijk uitgevoerd en door de gekartelde vormgeving pakt het voorwerpen stevig vast. Deze helping hand is voorzien van een magneet en een pistoolgreep zodat deze ergonomisch en gemakkelijk in gebruik is.

Materiaal: aluminium
Leverbaar in 2 lengtes:
- 66 cm met een gewicht van 198 gram
- 81 cm met een gewicht van 227 gram
4.25
Rating:
85% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht