Lordose Rugkussen Orthocor

Waardering:
89% of 100
Een preventief en therapeutisch lordose rugkussen voor mensen die vaak langdurig zitten. Gemaakt van drukverlagend traagschuim (memory foam), voor de beste ondersteuning en vorming naar uw rug. Zeer geschikt voor gebruik in de auto of andere stoel, wanneer de stoel al zijdelings ondersteunt maar niet achter in de holte van uw rug. Indien u ook zijdelingse ondersteuning wenst, dan is het orthopedisch rugkussen beter geschikt.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 40,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Het Lordose Rugkussen verbetert uw zithouding en ontlast uw rug!

Een medisch en therapeutisch rugkussen voor mensen die vaak langdurig zitten in de auto, op kantoor of waar dan ook. Het Lordose rugkussen geeft u een uitstekende steun in de rug. Doordat het lordose rugkussen is gemaakt van visco-elastisch traagschuim (memory foam), vormt het kussen zich naar uw lichaam. Waardoor de druk op uw spieren en gewrichten gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor krijgt u een optimale en gezonde ondersteuning in uw rug.

Speciaal bij langdurig zitten, bijvoorbeeld lange autoritten, op vakantie of tijdens het werk, is het vaak een probleem om de rug goed gesteund te houden. De meeste (auto) stoelen steunen de rug niet of onvoldoende, waardoor men na langdurig zitten last van de rug krijgt. Tijdens het zitten kan uw wervelkolom, met name onderin, snel een convexe (bolle) vorm aannemen. Hierdoor wordt de druk in de tussenwervelschijf naar achteren toe versterkt. Wat als gevolg kan hebben dat irritatie van de zenuwen ontstaat.. Het lordose rugkussen helpt dit te voorkomen.

Producteigenschappen Lordose Rugkussen

* Afmeting: Breedte 28 cm x Lengte 21 cm
* Kleur: zwart
* Materiaal: traagschuim, dit schuim heeft een drukverlagend effect en vormt zich door uw lichaamstemperatuur naar uw lichaam.

Bijzonderheden:
* Klein en compact, handig om mee te nemen

Gebruiksaanwijzing Lordose Rugkussen

* Hang het Lordose rugkussen met het zandzakje over de leuning van de stoel. Ga goed achter in de stoel zitten en plaats met twee handen het rugkussen in de holte van uw rug zodat u lekker zit.
* Zet de leuning van uw (auto) stoel in een hoekstand van ongeveer 110 graden.
* Mogelijk kan het kussentje iets hoger of lager prettiger aanvoelen. Zorg ervoor dat de knieën niet veel hoger zijn dan de heupen (niet onderuit zakken en de rug belasten).
* Bij gebruik in de auto, dient u niet te dicht op het stuur te zitten; u belast uw rug dan eveneens overmatig.

Naast een rugkussen zijn er ook andere hulpmiddelen ter ondersteuning van de lordose. Bekijk welke lordosesteun voor u geschikt is.
4.45
Rating:
89% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht