Sokaantrekker

De sokaantrekker is een handig hulpmiddel om sokken of kousen aan te trekken. De sokaantrekker is speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperkte grip of bewegingsvrijheid. De binnenkant is van nylon dus uw voet glijdt er gemakkelijk in. De buitenkant is van badstof waardoor de sok of kous goed blijft zitten. Twee lange koorden (81cm) met handvatten zorgen ervoor dat u niet hoeft te bukken en veel grip heeft om de sokken aan te trekken.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

€ 14,95

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Nooit meer problemen met sokken aantrekken

De sokaantrekker is voorzien van een flexibele kunststof kern. Hierdoor is het makkelijk om de sok over de kern te schuiven en vormt de kern zich optimaal naar uw voet.

De sokken aantrekhulp is voorzien van 81 cm lange banden met aan het uiteinde lussen als handvatten. De banden zijn gemaakt van nylon en dus zeer sterk. Wanneer u de sok over de kern hebt geschoven, legt u deze op de grond met de opening van de sok naar u toe. Daarna pakt u de lussen en plaats u uw tenen in de opening van de sok. Dan trekt u voorzichtig aan de banden zodat de sok zich afrolt over uw voet. Wanneer de sok volledig is afgerold blijft u verder aan de banden trekken totdat u de aantrekhulp uit de sok hebt getrokken. Uw sokken zijn aan zonder dat u hebt hoeven te bukken.

Specificaties sokaantrekker

  • Flexibele kunststof kern waardoor deze zich goed vormt naar uw sok en voet.
  • Voorzien van lange banden met aan het einde sterke handvatten. Lengte van de banden: 81 cm.
  • Omdat de sokaantrekker aan de binnenzijde is afgewerkt met glad nylon, glijdt deze makkelijk over uw voet.
  • Aan de buitenzijde is het hulpmiddel afgewerkt met badstof, zodat de sok meer grip heeft en goed op zijn plaats blijft zitten.
Aankleedhulpmidellen zijn zeer handig voor ouderen of mensen met een beperking die extra hulp nodig hebben. Met behulp van deze hulpmiddelen is het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht