Telestik Grijper

Waardering:
100% of 100
De Telestik doet wat andere grijpers nalaten! Zeker voor mensen met een wat mindere handfunctie is een standaard grijper niet altijd de oplossing.
Niet meer leverbaar
Speciale prijs € 20,95 Normale prijs € 25,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Een nieuwe innovatie! Een makkelijk te hanteren grijper, zeker voor mensen met een wat mindere handfunctie is een standaard grijper niet altijd de oplossing. Maar de Telestik doet wat andere grijpers nalaten!

De Telestik grijper is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen:

1 Telestik plak:
De plakstrip op dusdanige wijze ontwikkeld dat papiertjes zonder scheuren of kreuken opgeraapt kunnen worden. De plakstrips zijn meerdere malen (200x) bruikbaar doordat ze afwasbaar zijn zonder onmiddellijk de plaklaag te verliezen. Ook wordt de plakstrip beschermt door een kunstof afsluitdeksel.

2 Telestik magneet:
Eén uitvoering speciaal voor het pakken van ijzeren voorwerpen, deze Telestik heeft een sterke magneet en daarmee kan u producten tot 450 gram oppakken;

Alle uitvoeringen hebben een haak om de Telestik gemakkelijk in- en uit te schuiven en om voorwerpen naar u toe te slepen.

Kenmerken
Deze unieke grijper is 20 cm lang en uitschuifbaar tot en met 90 cm.
Het kan spullen tot ongeveer 450 gram oppakken.
De handgreep van de Telestik dubbel heeft een diameter van 3.75 cm de andere uitvoeringen hebben een diameter van 1.25 cm.
Klein van formaat dus makkelijk mee te nemen.
5
Rating:
100% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht