Rugbrace

rugbrace Lijdt u net als vele anderen aan chronische rugpijn? Veroorzaakt uw werk ongewenste spanning op uw rug? Hebt u rugletsel of een chirurgische ingreep gehad die ongemak veroorzaakt? Als uw antwoord op een van deze vragen ja is, dan zult u profijt hebben van een rugbrace.

Wanneer uw rug is verzwakt door letsel of een operatie, zal een goede rugbrace de benodigde ondersteuning bieden. De brace zal zorgen dat u correct buigt en voorwerpen op kan pakken, zodat u meer gebruik maakt van uw benen, en niet van uw rug. Een rugbrace wordt niet alleen gebruikt om te genezen van letsel of een blessure, maar het zal in de eerste plaats dienen als preventief hulpmiddel.
Een rugbrace is nuttig voor iedereen die een baan heeft waarbij spanning op de rug ontstaat. De brace zal uw houding verbeteren, zodat de rug recht blijft bij bukken en tillen van zware voorwerpen. Werkgevers kunnen het gebruik stimuleren, en hebben doorgaans behoefte dat de werknemers met lichamelijk zwaar werk een rugbrace dragen.

Rugbraces
 1. Push med Rugbrace
  Waardering:
  88%
  Slechts € 199,95
  De Push med Rugbrace verbetert de houding van de lumbale wervelkolom waardoor pijnklachten verminderen. De brace is onder andere geschikt voor: Spondylolyse, Degeneratieve aandoeningen van de lumbale wervelkolom (lumbale artrose) en Discopathie. Lees verder
 2. Push Care Rugbrace
  Waardering:
  93%
  € 110,00
  De Push care Rugbrace biedt pijnverlichting bij lage rugklachten door een gelijkmatig verdeelde compressie. Deze rugbrace is onder andere geschikt bij lage rugklachten, spit, ischias en bij belastende activiteiten.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder
 3. Bauerfeind LordoLoc Rugbrace
  Waardering:
  90%
  Slechts € 83,50 Normale prijs € 100,00
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind LordoLoc - Stabiliserende rugbrace ter ontlasting van het midden en lage deel van de lendenwervelkolom, gemaakt van bijzonder ademend, huidvriendelijk materiaal. Kan eenvoudig worden aan- en uit getrokken en is onzichtbaar onder uw kleding. O.a. geschikt bij:
  - Spit
  - Lage rugklachten
  - Myalgie (spierpijn / spierspanning)
  - Lumbaalsyndroom Lees verder

Rugbrace Productie

Bauerfeind, is een producent van orthopedische producten sinds 1929, en is zich bewust van het belang om een goede kwaliteit te leveren aan haar klanten. Hun team van technische specialisten werken nauw samen met de medische markt om ervoor te zorgen dat de elk product kan werken voor uw specifieke behoeften. Zij hebben de ervaring om u het juiste product te leveren dat u nodig hebt om te kunnen functioneren, vrij van pijn in de rug.

Dor oorsprong van Bauerfeind ligt in 1929, toen de oprichter, Bruno Bauerfeind, begon met het maken steunkousen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich over de hele wereld uitgebreid, en ook het assortiment is uitgebreid. Ze blijven een familiebedrijf dat beroemd is voor haar toezegging; om klanten te voorzien van superieure producten en diensten. Overwegende dat het hoofdkantoor Het hoofdkantoor is gevestigd in Zeulenroda, Duitsland. In 2005 waren zij de officiële leverancier voor het Duitse Olympische Team.

Bauerfeind is nu een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van medische hulpmiddelen. Onder andere voeren zij een complete lijn rugbraces voor oplossingen bij een verscheidenheid van rugklachten, variërend van preventie van rugklachten, de behandeling van rugklachten en degeneratieve aandoeningen.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een deskundig aangemeten orthopedische korset, deze geven het lichaam deze ondersteuning op de meest doeltreffende wijze. De orthopedisch bandagist, die gediplomeerd is in het aanmeten en vervaardigen van orthopedische bandages, zoals een korset naar maat, is hierbij de aangewezen persoon.

Om u de juiste rugbrace te bieden in elke situatie hebben wij een ruim assortiment rugbraces.