Push med Rugbrace

Waardering:
88% of 100
De Push med Rugbrace verbetert de houding van de lumbale wervelkolom waardoor pijnklachten verminderen. De brace is onder andere geschikt voor: Spondylolyse, Degeneratieve aandoeningen van de lumbale wervelkolom (lumbale artrose) en Discopathie.
Slechts € 199,95

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De Push Med Rugbrace zorgt voor een juiste houding van de wervelkolom door metalen verstevigingselementen volgens de anatomie van de rug.

De Push med Rugbrace verbetert de houding van de lumbale wervelkolom waardoor pijnklachten verminderen. Door het aanspannen van de elastische banden wordt compressie geboden waardoor de ondersteuning door de toegepaste metalen verstevigingselementen wordt versterkt. De compressie is naar eigen voorkeur eenvoudig in te stellen. De verstevigingselementen zijn individueel aanpasbaar.

De rugbrace is door zijn vormgeving en materiaalkeuze comfortabel te dragen bij staande of zittende activiteiten. Thuis maar ook in de werkomgeving. De anatomisch pasvorm is afgestemd op zowel mannen als vrouwen en garandeert een goed positiebehoud. Door de aansluiting aan het lichaam wordt de brace onopgemerkt onder de kleding gedragen.

Indicaties Push med Rugbrace

De brace ondersteunt de rug vanaf de sacrale wervels tot de lage thoracale wervels (S2 tot Th 8), bij;
  • Spondylolisthesis
  • Spondylose
  • Degeneratie aandoeningen van de lumbale wervelkolom(arthrose)
  • Discopathie
  • Osteoporotisch lumbale impressiefractuur
  • artrose en osteoporose van de wervelkolom
  • Postoperatieve behandeling
Contra-indicaties: Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de brace niet gedragen kan of mag worden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan.

Maattabel Push med Rugbrace

De Push Med Rugbrace is er in de maten 1 t/m 6. Voor de juiste maat, meet u de omvang van uw lichaam op navel hoogte (zie bovenstaande illustratie)
1: 65 - 75 cm
2: 75 - 85 cm
3: 85 - 97 cm
4: 97 - 110 cm
5: 110 - 125 cm
6: 125 - 145 cm

Sympress™ Technologie

De Push med Rugbrace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push med Rugbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.

4.4
Rating:
88% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht