Bauerfeind LordoLoc Rugbrace

Waardering:
90% of 100
Actie: Gratis verzending Bauerfeind LordoLoc - Stabiliserende rugbrace ter ontlasting van het midden en lage deel van de lendenwervelkolom, gemaakt van bijzonder ademend, huidvriendelijk materiaal. Kan eenvoudig worden aan- en uit getrokken en is onzichtbaar onder uw kleding. O.a. geschikt bij:
- Spit
- Lage rugklachten
- Myalgie (spierpijn / spierspanning)
- Lumbaalsyndroom
Slechts € 83,50 Normale prijs € 100,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Instelbare rugbrace voor de onderrug met een uitstekend draagcomfort

Bauerfeind LordoLoc - Stabiliserende brace ter ontlasting van de lendenwervelkolom. De LordoLoc is een licht stabiliserende rugbrace die een individueel instelbare ondersteuning van de onderrug combineert met een uitstekend draagcomfort. LordoLoc neemt weinig ruimte in en is vervaardigd uit elastisch, ademend materiaal. Individueel aan te passen metalen baleinen zorgen voor een ondersteuning naar wens. Door de handgrepen en de perfect af te stellen banden is een hoog draagcomfort verzekerd.

LordoLoc Maat

De maat bepaalt u op basis van de heupomvang, zie ook bovenstaande afbeelding.
 1. 70-80 cm
 2. 80-90 cm
 3. 90-100 cm
 4. 100-110 cm
 5. 110-120 cm
 6. 120-130 cm

Indicaties Bauerfeind LordoLoc

 • Spit
 • Lumbaalsyndroom
 • Degeneratie of spierinsufficiëntie van de wervelkolom
 • Rugpijn aan de middenrug verlicht, bijvoorbeeld bij klachten die ontstaan door verandering aan de tussenwervelschijven, zoals spit
 • Myalgie (spierpijn / spierspanning)
 • Lage rugklachten

Lordoloc Kenmerken

 • LordoLoc® is een licht stabiliserende orthese voor de behandeling van de lendenwervelkolom en de lumbosacrale overgang met een spieractiverend en ontlastend effect.
 • Het elastische, ademende materiaal past zich optimaal aan de anatomie aan, neemt weinig ruimte in en heeft een hoog draagcomfort .

LordoLoc Werkingsmechanisme

De dorsaal aangebrachte baleinen kunnen individueel worden aan gepast en maken een anatomisch juiste ondersteuning van het te corrigeren gebied mogelijk.
De daarnaast aanwezige elastische banden maken een individueel instelbare compressie en daarmee ook een variabele instelling van de mate van stabilisatie mogelijk .

Lichte steun voor de lendenwervelkolom

LordoLoc kenmerkt zich door een zeer dunne en tegelijkertijd zeer effectieve constructie. De soepele brace bestaat uit twee banden waarin aan de achterkant vier baleinen van licht aluminium zijn geïntegreerd. De baleinen ondersteunen de wervelkolom wanneer, een activering van de spieren alleen, niet voldoende is. Hierbij wordt de stabiliseringsgraad hoger naarmate de bovenste band strakker wordt aangespannen. Voor een perfecte pasvorm kunnen de baleinen individueel naar het lichaam worden gevormd.

Zacht en effectief

Gemakkelijk aan te doen en comfortabel: via klittenbandsluitingen wordt de Lordoloc geopend en gesloten. De elastische banden zorgen hierbij afhankelijk van de instelling voor meer of minder compressie. Het zachte, dunne en lichte materiaal neemt weinig ruimte in, zonder onder de kleding op te vallen. Op deze manier ontlast LordoLoc de onderrug merk- maar onzichtbaar.
4.5
Rating:
90% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht