Bauerfeind

bauerfeind braces bauerfeind steunzolen bauerfeind compressiekousen
Braces, Compressiekousen en Steunzolen van Bauerfeind zetten sinds vele jaren de norm op het gebied van medische en orthopedische hulpmiddelen. Ze werken preventief, ondersteunen de genezing na letsel, en worden bij degeneratieve processen („slijtage“) en na operaties toegepast voor een hernieuwde mobiliteit. Het materiaal en design van de producten zijn met uiteenlopende prijzen bekroond.
Bauerfeind maakt braces voor de Enkel , Knie, Heup, Dijbeen, Wervelkolom, Hand, Ellboog en Schouder. Om deze lichaamsdelen een passend ondersteuning te bieden hebben zij de volgende type producten ontwikkeld: bauerfeind

Train®

Actieve bandages Wanneer gewrichtproblemen het bewegen (ver)hinderen, helpen de Train® Actieve bandages de mobiliteit herstellen. Onder de productgroep Train® biedt Bauerfeind anatomisch gevormde en met visco-elastische pelottes voorziene compressiebandages aan. De activiteit wordt niet belemmerd, integendeel: Train® Actieve bandages hebben vooral bij lichamelijke beweging een genezende werking. De meest bekende train brace is de GenuTrain kniebrace.

Bauerfeind Brace Ondersteuningen

In onze Bauerfeind online shop vindt u de verschillende braces voor de verschillende lichaamsdelen. Zo heeft Bauerfeind een:

Loc®

Stabiliserende orthesen De productgroep Loc® omvat zowel bandages als orthesen. Het gaat bij deze productgroep om stabiliserende hulpmiddelen. Dit begrip karakteriseert de hoofdkenmerken van de Loc®-producten: ze werken ontlastend, stabiliserend, steunend en ondersteunend.

SecuTec®

Functionele orthesen Bij behandeling door middel van een functionele orthese staat het herstel en behoud van de mobiliteit van het bewegingsapparaat voorop. Functionele orthesen vormen een belangrijk onderdeel van het therapeutische arsenaal en hebben een functiebeschermend, mobiliserend en corrigerend effect.

SofTec®

Multifunctionele orthesen SofTec® multifunctionele orthesen zijn de absolute high-tech producten van Bauerfeind. Het gaat daarbij uitsluitend om orthesen waarvan de constructie en veelzijdigheid uniek te noemen zijn. Gebruik van de SofTec® multifunctionele orthesen betekent een moderne medische verzorging.

Visco

Visco-elastische inlays Deze productgroep bestaat uit visco-elastische hielkussens en zolen die uitsluitend voor behandeling van de voet worden ingezet. Ze werken dempend, ontlastend en drukverdelen. Het meest bekende visco zooltje is het Viscospot hielspoor zooltje.

Alle Bauerfeind producten vindt u in onze webshop. Daarnaast kunt u de producten aan laten meten en passen op onze aanmeetlocatie in Drunen, neem contact met ons op om een afspraak te maken.